×
Kontantpris: 2.995.000 kr.

Gamskærvej 5, Søby, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 2.995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 216
  • Værelser 7
  • Grundareal 16.925
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 3.310
  • Byggeår 1902

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Gamskærvej 5, Søby, 7840 Højslev
Plantegning Gamskærvej 5, Søby, 7840 Højslev
Plantegning Gamskærvej 5, Søby, 7840 Højslev
Plantegning Gamskærvej 5, Søby, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Lækker landejendom med rummelig beboelse og en særdeles attraktiv beliggenhed ved Nr. Søby.

Her kan I nyde en naturskøn idyl med masser af plads og en åben himmel, samtidig med at I er tæt på det børnevenlige Nr. Søby. Selvom I befinder jer på landet, er det kun en kort køretur på en fredelig vej på omkring 1.600 meter til byskiltet i Nr. Søby, hvor I finder skolen og Søby-Højslev Arena.
 
Boligen er blevet omhyggeligt renoveret og moderniseret, så det fremstår som en moderne bolig med respekt for de originale detaljer. I alt er der 216 kvm veludnyttet boligareal, der er fordelt over to etager med en praktisk planløsning. Huset byder på tre gode soveværelser, to store opholdsstuer, et meget flot og lækkert køkken med alle moderne faciliteter og et skønt alrum med plads til det store spisebord, et fint badeværelse med god plads og bruseniche, samt et godt bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.
 
Boligens indretning har et skønt lysindfald, en rummelig atmosfære og nutidige elementer, der står i flot kontrast til husets landlige ydre

 
Denne charmerende og velholdte bolig på 216 kvm ligger på en grund på 16.925 kvm midt i smukke omgivelser med grønne marker så langt øjet rækker. Her får I endvidere rigtig fine udhusarealer, et stort garageanlæg med lækre disponible rum og en førstesal med skønne rum til en teenageafdeling eller andre behov. Denne matrikel byder på uanede muligheder til den store familie, hvis I ønsker plads til alle familiemedlemmers fritidsaktiviteter eller om I blot ønsker at finde fred og ro i naturen, så har denne ejendom hvad I søger.
 
Ejendommen har en stor grund med gårdsplads, stor have og grønne arealer, der indbyder til et dejligt udeliv. Her kan I nyde en god middag under åben himmel, mens børnene leger med boldspil og fangeleg - her er der plads til at leve livet præcis, som det passer jer bedst.
 
Selvom boligen er omgivet af smuk natur, er der stadig nem adgang til hverdagens fornødenheder. Der er kun nogle få minutters cykeltur til den nærmeste skole, og i Søby-Højslev Arena & Friluftsbad kan fritidsinteresserne plejes med de bedste badefaciliteter og motionsmuligheder. Der er også flere dagligvarebutikker og daginstitutioner i nærheden.
 
Boligen opvarmes med træpiller i pillefyret, der er placeret i et af udhusene.
 
Velkommen hjem.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail