×
Kontantpris: 1.895.000 kr.

Hejlskovvej 2, Ørslevk Mark, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.895.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeBoliglandbrug
  • Boligareal 220
  • Udhus 193
  • Værelser 8
  • Grundareal 37.072
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.601
  • Byggeår 1927

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Hejlskovvej 2, Ørslevk Mark, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Højt til himlen og masser af plads, og tilmed lige ved skole og børnehave, så børnefamilien også har mulighed for at udleve den landlige boligdrøm. Stuehuset fordeler sig over 220 m2 og indeholder to etager. Tilhørende udhus og stor stald.

SKØN LANDEJENDOM MED 3,7 HEKTAR JORD

Højt til himlen og masser af plads, og tilmed lige ved skole og børnehave, så børnefamilien også har mulighed for at udleve den landlige boligdrøm.

Grønne marker strækker sig så langt øjet rækker - velkommen på denne 37.072 m2 store grund, som placerer sig midt i de landlige omgivelser. Her venter jer en charmerende landejendom med plads til hele familien i den rummelige bolig. I de tilhørende udhuse med stor stald og disponible rum, kan I opfylde jeres drøm om lidt dyr på gården.

Stuehuset fordeler sig over 220 m2 og indeholder to etager, der stort set er skræddersyet til familien. Planløsningen er veludnyttet med i alt seks store soveværelser fordelt på to plan, og nogle skønne fælles arealer i form af en stor spisestue med brændeovn, en opholdsstue og et flot køkken med alle hårde hvidevarer. Desuden er der en fin entre samt et dejligt stort bryggers. Afslutningsvis er der badeværelse i både stueplan og 1. sal. - det ene med brusehjørne og det andet med badekar med bruser. Gennemgående for ejendommen er det skønne lysindfald, den rummelige atmosfære og de nutidige elementer, der står i flot kontrast til husets landlige ydre.

Omkring ejendommen breder den store grund sig med gårdsplads og grønne arealer, der indbyder til et dejligt udeliv. Tænd op i grillen og nyd middagen under åben himmel, eller tag hestene med på en travetur, imens børnene hygger sig med boldspil og fangeleg - her er der plads til at leve livet præcis, som det passer jer bedst.

Nærområdet byder på naturskønne områder og et velfungerende lokalsamfund, hvor du kun har få hundrede meter til skole, børnehave, idrætshal og sportsplads. Og til den lokale Spar købmand er der kun godt 2 km. Området er kendt for sit gode foreningsliv med idrætsaktiviteter for både store og små. Som billederne også indikerer, har vi at gøre med en bolig, hvor rummelighed er nøgleordet. Her er plads til den store familie eller til den kreative, der har behov for meget plads, måske egen virksomhed. Kun fantasien sætter grænser.

Boligen opvarmes energivenligt med jordvarmeanlæg, suppleret med solvarmeanlæg.

Velkommen hjem.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail