×
Kontantpris: 695.000 kr.
Nyhed

Nyhed: Højmarksvej 2, Nr. Søby, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 695.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 121
  • Garage 95
  • Kælderareal 83
  • Grundareal 1.179
  • Energimærke F
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.339
  • Byggeår 1967

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Højmarksvej 2, Nr. Søby, 7840 Højslev
Plantegning Højmarksvej 2, Nr. Søby, 7840 Højslev
Plantegning Højmarksvej 2, Nr. Søby, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Hus med plads til den store famlie

Ideelt for børnefamilien

 
I det meget børnevenlige og attraktive Nr. Søby, udbydes denne charmefyldte villa på ikke mindre end 204 kvm, hvor I kan nyde familielivet i de helt rigtige rammer. Den fine villa byder velkommen med en nydeligt anlagt forhave, prydet af de flotte stensætninger, og med 2 gode garager, hvor husstandens køretøjer kan parkeres.
 
Indenfor fordeler villaen sig over to skønne etager, et kælderplan på 83 m2 og en stueetage på 121 m2.
 
Mulighed for 5 værelser + 2 store aktivitetsrum

 
I stueplan får I råderet over 4 soveværelser samt mulighed for etablering af det 5. værelse, et stort badeværelse med separat brusemiljø, praktisk vaskebryggers med tilstødende havestue, hobbyrum og 2 garager, et køkken med tilhørende spisestue og en stor opholdsstue, som danner hjemmets samlingspunkt.
 
Masser af plads til børnene

 
Kælderen er praktisk indrettet med 2 store aktivitetsrum, hvor I eksempelvis kan indrette gildesal og fejre livets vigtige begivenheder og meget mere, her er det kun fantasien, der sætter grænsen. Kælderen har ligeledes et stort badeværelse med toilet og brus/badekar.
 
Denne villa har et stort potentiale, for at opfylde boligdrømmen. Her er de perfekte rammer for hele familien. Til huset hører en dejlig have, som giver jer det skønneste frirum. De langstrakte plæner indbyder til boldspil og familiehygge. Her er bare skønt.
 
Villaen ligger på Højmarksvej 2, en rolig gade med hverdagens fornødenheder lige ved hånden. Lige om hjørnet ligger den lokale købmand. Og børnefamilien kan glæde sig over, at Nr. Søby Skole bare ligger 2 minutters cykeltur herfra. I samme omfang har I Søby-Højslev Arena, som byder på gode sports- og badefaciliteter, perfekt når fritidsinteresserne skal plejes. Inden for 4 minutters cykelafstand møder I Højslev midtby, hvor der er flere handlemuligheder, specialforretninger, spisesteder, samt tog- og busforbindelser. Alt, hvad I behøver, for en nem og bekvem hverdag.
 
Velkommen til!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail