×
Kontantpris: 1.395.000 kr.

Højmarksvej 3, Nr. Søby, 7840 Højslev

Boligen

 • Kontantpris kr. 1.395.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 158
 • Carport 30
 • Udhus 8
 • Kælderareal 26
 • Grundareal 705
 • Energimærke C
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.645
 • Byggeår 1969

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Højmarksvej 3, Nr. Søby, 7840 Højslev
Plantegning Højmarksvej 3, Nr. Søby, 7840 Højslev
Plantegning Højmarksvej 3, Nr. Søby, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Indflytningsklar villa i det attraktive Nr. Søby

Nu er der mulighed for at flytte ind på Højmarksvej, et roligt villakvarter i Nr. Søby, hvor byens liv kan nås til fods. 
 
Flot og moderniseret villa med 4 værelser, 2 badeværelser, pænt lyst køkken, rummelig og lys opholdsstue, lille kælder med plads til vaskefaciliteter og et godt disponibelt rum, dobbelt carport og skøn lukket have med stor ugenert terrasse.
 
Denne fantastiske villa byder på 158 kvadratmeter velindrettet boligareal, der passer perfekt til familien på jagt efter et rummeligt hjem

 
Med 4 værelser og 2 badeværelser er der rigeligt med plads til både privatliv og fællesaktiviteter. Den store, lyse opholdsstue er et af husets hjertecentre, hvor familie og venner kan samles og nyde hinandens selskab. De store vinduer skaber en behagelig atmosfære og lader naturligt lys strømme ind i rummet. Det flotte lyse køkken er veludstyret og her finder I rigeligt med plads til at kreere mange lækre kulinariske oplevelser.
 
Tilhørende villaen finder I en praktisk dobbelt carport, der giver mulighed for at parkere to biler bekvemt og beskyttet mod vejr og vind. I behøver aldrig bekymre jer om at finde plads til jeres køretøjer.
 
Udenfor venter en skøn lukket have, der er perfekt til afslapning og leg. En stor, ugenert terrasse giver mulighed for udendørs måltider, hyggelige sammenkomster og afslappende stunder. Her kan I virkelig nyde de solrige dage og de milde sommeraftener.
 
Denne villa er beliggende i et attraktivt område og giver jer en kombination af komfortabelt indendørs rum og fantastiske udendørs faciliteter. Nærområdet er grønt og naturskønt med langstrakte marker og 8 minutters kørsel fra Skive Fjords fredelige aner. Ja, her ånder alt ren idyl, og I skal ikke mange minutter væk til fods før I når den nærmeste dagligvarebutik, specialforretning eller skole. Her har I det hele inden for rækkevidde, og når fritidsinteresserne skal plejes, så ligger både idrætsforeninger og Søby-Højslev Arena indenfor gåafstand. Ja, man kan ikke andet end at falde for nabolaget, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så lokker Skive midtby med alt fra gastronomi og kulturelle oplevelser til familiefornøjelser og gode uddannelsesinstitutioner mindre end 10 minutters kørsel fra hoveddøren. En bedre beliggenhed ses sjældent for børnefamilien, og med byens mange faciliteter, så vil I elske at bo her.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail