×
Kontantpris: 845.000 kr.
Nyhed

Nyhed: Katteskæg 11, Hald, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 845.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 208
  • Carport 38
  • Værelser 6
  • Grundareal 1.078
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.252
  • Byggeår 1971

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Katteskæg 11, Hald, 7840 Højslev
Plantegning Katteskæg 11, Hald, 7840 Højslev
Plantegning Katteskæg 11, Hald, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Villa med imponerende udsigt til Limfjorden

Velkommen til denne imponerende villa på 208 kvadratmeter med en betagende udsigt over Limfjorden.
 
Boligen er opført med 2 fulde etager og med hele 5 velindrettede værelser, og derfor egner denne villa sig til de fleste familier, der ønsker god plads og ikke mindst en skøn beliggenhed i Hald.
 
Hald by byder sig til med et stærkt lokalt engagement omkring fælles aktiviteter i bla. Borgerhuset og Hald anlæg med petanquebane, rutchebane, bålplads, og en stor sandkasse med vippe og gynger til børn. Herudover kan I handle lokalt i den lokale Spar Købmand, benytte de mange muligheder for idræt i den lokale idrætsklub ØK og ikke mindst har børnene kort vej til både børnehave og skole (til og med 6. klassetrin).
 
Til huset hører en skøn lukket have med græsplæner, buske og drivhus. Her I finder i nemt jeres egen lille oase, hvor I kan nyde mange timer i det gode vejr, helt ugenert. Endvidere er der for enden af indkørslen en stor carport med indbygget udhus til værktøj, redskaber mv.
 
Den imponerende hall byder dig velkommen med en smuk trappe og skaber en fantastisk atmosfære i hjemmet. Køkkenet er lyst og rummeligt med god plads til spisebord, perfekt til familiemåltider og hyggelige sammenkomster. Herfra er der udgang til en dejlig træterrasse. Endvidere er der en elegant spisestue og en hyggelig opholdsstue, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt til Limfjorden og de åbne marker. I kan se langt, fx til Lundø og Louns i Himmerland.
 
Dette hjem er skabt til komfort og livsnydelse

 
Udover de 5 dejlige værelser, byder boligen desuden på et stilfuldt badeværelse med bruseniche, og et gæstetoilet for ekstra bekvemmelighed. I det praktiske bryggers finder I bl.a. plads til vaskemaskine og tørretumbler, hvilket gør dagligdagen endnu lettere.
 
En udestue i begge plan tilføjer ekstra charme til boligen, hvor I kan nyde naturens skønhed året rundt.
 
Der er installeret 2 luft-til-luft varmepumper - en i hvert plan, og herudover er der naturgasanlæg. Naturgasforbruget har været lavt det seneste år (1.5.22 - 1.5.23) med i alt kr. 4.614. Hertil skal selvfølgelig lægges udgift til el til varmepumperne. Denne udgift kan ikke gives nøjagtigt, da den samlede eludgift også indeholder alm. strømforbrug.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail