×
Kontantpris: 874.900 kr.

Ørslevklostervej 98, Hald, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 874.900
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 149
  • Garage 46
  • Værelser 5
  • Grundareal 1.960
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.012
  • Byggeår 1980

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Ørslevklostervej 98, Hald, 7840 Højslev
Plantegning Ørslevklostervej 98, Hald, 7840 Højslev
Plantegning Ørslevklostervej 98, Hald, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Rummelig villa med udsigt til limfjorden

Velkommen til denne fantastiske villa med en rummelig og indbydende atmosfære, der strækker sig over imponerende 149 m2.
 
Beliggende i Hald by kan du nyde en betagende udsigt ned over åbne marker og Limfjorden, der strækker sig til Lovns bredning.
 
 Dette hjem er designet til at give dig den ultimative komfort og enestående oplevelser

 
Boligen byder på 3 velindrettede værelser, der giver masser af plads til både familie og gæster. Med 3 stuer får du en rigdom af muligheder for at skabe hyggelige og funktionelle rum, der passer til din unikke livsstil. Det store køkken er en drøm for madentusiaster og tilbyder en perfekt balance mellem funktionalitet og æstetik. Du vil elske at tilberede lækre måltider og skabe uforglemmelige øjeblikke i dette hjerte af hjemmet.
 
Boligen har også et praktisk bryggers, der gør det nemt at håndtere daglige opgaver og opretholde orden og overskuelighed. Med 2 toiletter og 1 badeværelse er der rigeligt med faciliteter til hele familien, så du undgår køer og bevarer komforten.
 
Og med det flotte energimærke C får du ikke kun et stilfuldt hjem, men også en fornuftig og bæredygtig bolig.
 
Træd ud i den skønne have og lad dig forføre af de omkringliggende naturlige omgivelser. Her kan du nyde freden og roen, mens du samtidig nyder den betagende udsigt. Den store terrasse er det perfekte sted at slappe af og underholde venner og familie.
 
Og til alle bilelskere er der en imponerende muret garage på hele 46 m2, der ikke kun giver masser af plads til dine køretøjer, men også mulighed for at udfolde sig kreativt med et værksted eller opbevaringsplads.
 
Beliggenheden i Hald by er ideel, da du har nem adgang til faciliteter og bekvemmeligheder. Den velassorterede Spar købmand er kun en kort gåtur væk, og her kan du få alt, hvad du behøver til dagligdagen. Skolen og idrætshallen er inden for en afstand af 2,3 km, hvilket giver børnene en nem og bekvem vej til skole og sportslige aktiviteter.
 
Denne villa er mere end bare et hus; det er et hjem fyldt med varme og muligheder. Tag imod chancen for at skabe uforglemmelige øjeblikke og nyde det bedste af både indendørs og udendørs liv.
 
Kontakt os i dag for at opleve denne fantastiske ejendom med egne øjne.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail