×
Kontantpris: 495.000 kr.

Overmarkvej 33, Højslev K, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 495.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 158
  • Garage 28
  • Værelser 4
  • Grundareal 1.387
  • Energimærke E
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.066
  • Byggeår 1969

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Overmarkvej 33, Højslev K, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Velkommen til denne hyggelige etplansvilla, som byder på 158 kvadratmeter bolig, en garage og et fyrrum. Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser i Højslev Kirkeby på en 1.387 kvm. stor grund.

Velkommen til denne hyggelige etplansvilla, som byder på 158 kvadratmeter bolig, en garage og et fyrrum. Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser i Højslev Kirkeby på en 1.387 kvm. stor grund. Boligen råder over tre gode værelser, et viktualierum, et lyst badeværelse med badekar, en baggang med plads til opbevaring af fod- og overtøj og et funktionelt køkken med spisekrog og med masser af opbevaringsplads. Fra køkkenet er der adgang til en hyggelig tv-stue, hvorfra der også er direkte udgang til det skønne sydvendte og delvis overdækket terrasseareal, hvor timerne kan spenderes midt i solen og med udsigt over den dejlige have. Sidst men ikke mindst, finder I den store og hyggelige vinkelstue med pejs, hvor hele familien kan slænge sig fredag aften i sofaen med slik og snacks.

Køkkenhaven strækker sig lige foran hjemmet, hvor I kan høste de dejligste grøntsager og urter til madlavningen. På den anden side af huset udfolder haven sine grønne vidder indrammet af tyk og frodig hæk med spæde blomsterbede nær husets ydermur. Her kan I nyde et hav af lune sommeraftener med grill og afslapning, mens de mindste leger ude på den store grønne plæne, der tilmed er nem at pleje. Fra grunden kan I over de flade, grønne marker skimte lige ud til fjordens vand, som glimter i horisonten.

Højslev Kirkeby ligger kun 4 km. fra Højslev Stationsby, som byder på skole, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter, daginstitution mv. Ellers er der kun 9 km til centrum af Skive, hvor I finder eftertragtede gymnasier, indkøbsmuligheder, et godt butiksmiljø i både gågade og i storcentret. Men hvis I hellere vil slappe af ved det naturskønne område ved Lundø, er der her rig mulighed for fiskeri, surfing og friske svømmeture i det klare vand og så ligger det kun 5 minutters kørsel fra adressen. 

Kort sagt en hyggelig villa fuld af muligheder til dig og din familie.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail