×
Kontantpris: 675.000 kr.

Pallesdamvej 5, Højslev K, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 675.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 131
  • Garage 65
  • Kælderareal 56
  • Grundareal 1.200
  • Energimærke B
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.731
  • Byggeår 1973

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Pallesdamvej 5, Højslev K, 7840 Højslev
Plantegning Pallesdamvej 5, Højslev K, 7840 Højslev
Plantegning Pallesdamvej 5, Højslev K, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

I får tre værelser, som giver rig plads til både børn og voksne, imens den store og indbydende vinkelstue skaber et dejligt samlingspunkt i hjemmet. Her i stuen er der blevet plads til en hyggelig brændeovn.

FIN OG INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED NATURSKØN BELIGGENHED

Bemærk, at der er installeret luft-til-vand varmepumpe i 2022 med leasingaftale. Der er endvidere installeret solcelleanlæg.

Velkommen til Pallesdamvej 5, hvor jeres nye hjem venter; en rummelig villa, som er skræddersyet til familielivet.

Fra vejen fører indkørslen hen til en stor garage, og i forlængelse heraf ligger et hobbyværksted, perfekt til den pladskrævende hobby. Huset er naturligvis også omkranset af en skøn have, som kræver minimal vedligeholdelse, og her kan I slå jer ned på den sydvendte overdækkede terrasse og bare nyde tilværelsen i ro og mag. Grunden er på hele 1.200 kvm, så der er masser af plads til udeaktiviteter. Den lukkede grund sikrer jer et dejligt udeliv i haven, som ikke kræver meget vedligeholdelse, men derimod indbyder til mange hyggelige stunder på terrassen og familieaktiviteter på plænen.

Indenfor oplever I et charmerende og stemningsfyldt hjem med en veludnyttet planløsning og en behagelig rumfornemmelse, der suppleres af det gode dagslys, der strømmer ind fra de store vinduespartier.

I får tre værelser, som giver rig plads til både børn og voksne, imens den store og indbydende vinkelstue skaber et dejligt samlingspunkt i hjemmet. Her i stuen er der blevet plads til en hyggelig brændeovn. Køkkenet støder til og viser sig med lyst køkkeninventar i rene linjer, god bord- og skabsplads samt plads til hele familien omkring spisebordet, hvor I kan nyde dagens første kop kaffe i ro og mag. Huset rummer både gæstetoilet og badeværelse med bruserhjørne. Endelig får I en god kælder med masser af plads, hvor der er vaskerum samt et stort og et mindre disponibelt rum. Huset har de perfekte rammer for et dejligt hjem, her vil I hurtigt finde jer til rette.

Beliggenheden er intet mindre end fantastisk. Villaen ligger roligt midt i den smukke natur med få kilometer til Skive Fjord og Bådsgård Vig. Her får I kort afstand til Højslev St. hvor I finder alt hvad I har brug for, som fx skole, børnehave, gode indkøbsmuligheder, togforbindelse mv. Har I lyst til en vandretur ved vandet får I ikke langt til Lundø med den fantastiske natur. Her kan I vandre på Jelse Odde og og nyde den smukke udsigt over Limfjordens kringlede vige og bugter.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail