×
Kontantpris: 2.195.000 kr.

Skolevej 30, 7840 Højslev

Boligen

 • Kontantpris kr. 2.195.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 168
 • Garage 45
 • Udhus 22
 • Værelser 5
 • Grundareal 759
 • Energimærke C
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.943
 • Byggeår 1999

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Skolevej 30, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Denne skønne villa fra 1999 på 168 kvm fremstår flot og præsentabelt. Hjemmet har fire gode soveværelser samt 2 badeværelser. Hvert badeværelse er med separat bruseniche. Stor integreret garage på 45 kvm.


Drømmer I om en tryg og rolig beliggenhed, som stadig ligger dejlig tæt på børnenes skole, indkøbsmuligheder og ikke mindst stationen, så er denne villa på Skolevej 30 lige sagen! Her får I kort sagt alt, hvad I skal bruge, både i form af de gode omgivelser, men bestemt også på den hjemlige front.
 
Denne skønne villa fra 1999 på 168 kvm fremstår flot og præsentabelt, når du og familien flytter ind og starter jeres næste kapitel sammen, tæt på naturen og byen.
 
Rammerne er helt rigtige for børnefamilien, som ønsker en god planløsning i et toplækkert hus, hvor alt er udvalgt i god kvalitet, som kun kræver minimalt vedligehold. Alt er nøje udvalgt med henblik på at skabe lys og luft omkring sig.
 
Her kan alle familiens medlemmer få deres helt eget "space" til leg, spil og drømmefyldte nætter, ligesom der er rig mulighed for at nyde tiden i hinandens selskab i de store opholdsrum, hvor hverdagens gøremål på helt naturlig vis smelter sammen med samvær og hygge. Villaen er bygget op i ét attraktivt plan med en stor garage på 45 kvm, der er fuldt integreret med boligen, så festlokalet hurtigt kan indrettes på livets mærkedage.
 
Boligindretningen byder på en familievenlig planløsning, hvor hver enkelt kvm er udnyttet fuldt ud. Hjemmet har fire gode soveværelser samt 2 badeværelser. Hvert badeværelse er med separat bruseniche. Det ene soveværelse ligger for sig selv, og der er derfor mulighed for at lave dette til en forældreafdeling, hvorfra der ligeledes er direkte adgang til det ene badeværelse.
 
I hjertet af boligen finder I det store og åbne køkken alrum i forening med stuen. Køkkenet er udstyret med alt i hvidevarer og har mange fine løsninger. Alrummet har plads nok til det store spisebord, hvor den større familie har plads til hyggelige sammenkomster. 
 
Opholdsstuen har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og der er udgang til en skøn syd/vest vendt terrasse. I stuen er der rigeligt med plads til indretning med både sofahjørne og lænestole, hvor I kan sidde og nyde varmen fra den væghængte brændeovn.
 
Endelig er der husets bryggers med gode opbevaringsmuligheder bag skydedøre, et bordarrangement med vask, skabe og med installationer til både tørretumbler og vaskemaskine. Fra bryggerset er der direkte udgang til den store garage.
 
Herudover medfølger et udhus til haveredskaber mv.
 
Alt i alt er der mange gode ting i vente ved villaen her i det attraktive Højslev!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail