×
Kontantpris: 1.095.000 kr.

Toftevej 13, 7840 Højslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.095.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 116
  • Carport 24
  • Værelser 3
  • Grundareal 1.231
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.122
  • Byggeår 1967

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Toftevej 13, 7840 Højslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Unik og velholdt villa i fremragende stand!

Denne vidunderlige villa er blevet omfattende moderniseret og tilbyder en veludnyttet bolig på 116 kvadratmeter, der oser af stil og komfort.
 
En helt særlig velholdt villa, der står 100% indflytningsklar

 
Når du træder ind i villaen, bliver du mødt af en stor vinkelstue (evt. opdeling til det 3. værelse), der skaber en indbydende atmosfære, med masser af naturligt dagslys fra de store vinduespartier. Herfra kan du nemt komme ud på den fantastiske overdækkede terrasse, hvor du kan nyde udendørslivet uanset vejret. Det store køkken-alrum er et perfekt samlingssted for familie og venner. Her finder du lyst køkkeninventar i moderne materialer samt masser af plads til et spisebord, hvor hyggelige måltider kan nydes i fællesskab.
 
Villaen har desuden to værelser med indbyggede skabe, der giver rigelig opbevaringsplads til tøj og personlige ejendele. Det flotte badeværelse er udstyret med en bruseniche, et pænt lyst badinventar og lyse vægge i rigtig fin kontrast til de sorte gulvfliser. Der er også et ekstra toilet. Bryggerset er praktisk indrettet med plads til vaskefaciliteter, hvilket gør de daglige opgaver til en leg.
 
Boligen opvarmes med fjernvarme.
 
Den tilhørende have er både lækker og velplejet med hyggekroge, der inviterer til total afslapning og nydelse af det dejlige udeliv. Endvidere medfølger en carport.
 
Beliggenheden er en anden fantastisk kvalitet ved denne villa. Den er placeret i et attraktivt område, som har det hele. Kun få meter fra hjemmet ligger Højslev Skole, og lige i nærheden finder du også børnehave, indkøbsmuligheder, en slagter, en restaurant og ikke mindst fantastiske tog og busforbindelser. Og som prikken over i'et byder området på masser af muligheder for både børn, unge og ældre, hvor Søby-Højslev Arena, byder sig til med alverdens idrætslige aktiviteter.
 
Velkommen HJEM.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail