×
Kontantpris: 850.000 kr.
Nyhed

Nyhed: Lyngvænget 53, Glyngøre, 7870 Roslev

Boligen

 • Kontantpris kr. 850.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 175
 • Garage 76
 • Carport 41
 • Værelser 4
 • Grundareal 2.009
 • Energimærke E
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.580
 • Byggeår 1978

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Lyngvænget 53, Glyngøre, 7870 Roslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Villa med 4 værelser og stor integreret garage.

Ejendomsdetaljer:
Oplev denne eksklusive villa, der med sine 175 m² boligareal tilbyder en rummelig og velplanlagt boligoplevelse. Ejendommen ligger på en imponerende stor grund på 2009 m², der er anlagt i rolige og naturskønne omgivelser i Glyngøre. Med til boligen hører en integreret garage på 75 m², der giver fantastiske muligheder for enten opbevaring, værksted, eller som parkeringsplads for bilentusiaster.
 
Interiør:
Indenfor byder villaen på åbne og luftige rum. Hjertet i hjemmet er det store køkken-alrum, som er i åben forbindelse med den første opholdsstue, hvor familien kan samles om dagligdagens aktiviteter. Køkkenet er funktionelt indrettet og med god plads. En anden opholdsstue præsenterer sig med et stort vinduesparti og loft til kip, der skaber en følelse af luksus og rummelighed. Herfra er der udsigt over den skønne have og tilgang til en terrasse, perfekt til morgenkaffen eller afslapning. Boligen rummer også fire velproportionerede værelser, der giver plads til både store og små, samt et stort og indbydende badeværelse med både bruseniche og badekar, ideelt til afslapning efter en travl hverdag.
 
Eksteriør:
Udefra vil man kunne nyde den velanlagte have, der er omkranset af modne træer og buske, hvilket sikrer privatliv og ro. Den store grund giver mulighed for mange udendørs aktiviteter og er perfekt til familier med børn.
 
Lokalområdet:
Glyngøre er kendt for sin enestående naturskønhed med direkte adgang til fjord, strand og skov, hvilket tilbyder et væld af udendørsaktiviteter lige fra vandreture, fiskeri til svømning og meget mere. Dertil kommer, at der er børnevenligt stisystem, der sikrer nem og sikker adgang til områdets faciliteter. I Glyngøre finder du alt hvad en børnefamilie kunne ønske sig, så som skole, børnepasning, sportshal og lokale indkøbsmuligheder.
 
Perfekt til:
Denne ejendom er ideel for den krævende køber, der søger en rummelig bolig i et børnevenligt og naturskønt område, med fremragende lokale faciliteter og rekreative muligheder lige ved hånden. Dette hjem tilbyder en unik blanding af komfort og funktionalitet, der med både stor grund og stor integreret garage er en sjældenhed i området.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail