×
Kontantpris: 595.000 kr.

Mejsevej 6, Breum, 7870 Roslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 595.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 138
  • Garage 50
  • Værelser 5
  • Grundareal 851
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.035
  • Byggeår 1977

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Mejsevej 6, Breum, 7870 Roslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Velkommen til denne lukkede villavej i Breum, der giver jer den dejligste natur tæt ved hjemmet.

Her kan børnene nemt gå til deres yndlingssport samt spadsere til skole, der ligger indenfor meget kort afstand sammen med Sundsøre Hallen. Den gode beliggenhed giver jer faktisk alt inden for gåafstand, om det er hverdagens indkøb, der kan handles i Brugsen, de mindste, der skal sættes af i børnehaven eller jer selv, der skal forkæles med blomster fra blomsterforretningen eller en studsning hos frisøren.
 
Huset byder på 138 skønne kvadratmeter og I får en dejlig lukket have, hvor solen kan nydes, fra den står op, til den går ned. Haven giver jer en fredelig, udendørs oase, hvor I kan være helt jer selv. Den er syd/vest vendt, og I får således masser af sol både på terrassen og på græsplænen, hvor børnene kan tumle. Herudover findes en dejlig stor garage på 50 kvm.
 
Boligens indretning er overskuelig og meget pladsbesparende. Faktisk blev der plads hele fire soveværelser fra starten, dog er 2 af værelserne lagt sammen til et lige nu. Der er et dejligt stort køkken alrum, hvor der er rigeligt med plads til det store spisebord, så hele familien kan samles om de daglige måltider. Badeværelset er pænt og er med brusehjørne. Indgangen til huset indeholder også en god bryggersfunktion med skabe, bord og vask. Derudover får I også en stor hyggelig vinkelstue. Den rummelige dagligstue byder på masser af muligheder for indretning og der er snildt plads til både sofahjørne og spisestue. Fra stuen er der udgang til en rigtig skøn udestue, hvor I med sikkerhed vil bruge mange timer, blot for at nyde tilværelsen og den skønne udsigt over haven.
 
Der er ingen tvivl om, at Mejsevej 6 er en rigtig familiebolig.

 
Planløsningen tillader god plads til en børnefamilie, og se bare på beliggenheden i Breum. I den lille, midtjyske by er der nemlig ikke sparet på sammenholdet. Det rige foreningsliv tilbyder et væld af aktiviteter for store såvel som små, blandt andet en strikkecafé og en idrætsforening. Der er altså sat flueben ved alle de kvaliteter, en børnefamilie med drømme om ro, nærvær og fællesskab kunne ønske sig.
Velkommen hjem.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail