×
Kontantpris: 425.000 kr.

Toustrupvej 8, Durup, 7870 Roslev

Boligen

  • Kontantpris kr. 425.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 110
  • Udhus 43
  • Værelser 3
  • Grundareal 425
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 986
  • Byggeår 1917

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Toustrupvej 8, Durup, 7870 Roslev

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Træder man ind i boligens entré, imponeres man hurtigt over den flotte renovering, der er gennemgående i hele huset. Her venter et vælde af indretningsvenlige værelser på jer. Hvert eneste rum i huset har fået en kæmpe make-over.

Flot moderniseret villa med lækre detaljer.

På Toustrupvej 8 har vi nu fornøjelsen at udbyde denne charmerende villa, der byder på et yderst flot renoveret indre, hvor der samtidig er bevaret flere originale detaljer som blandt andet fritlagte bjælker, der giver boligen masser af unik karakter.

Her får I en klassisk byejendom, som er opført i røde sten og med kvist. Ejendommen ligger på en lukket grund med egen have, hvis beplantning er yderst nem at holde, og samtidig giver jer rig mulighed for at træne jeres grønne fingre eller spille bold med eventuelle børn. Til grunden hører desuden et stort udhus, der rummer et hav af anvendelsesmuligheder.

Træder man ind i boligens entré, imponeres man hurtigt over den flotte renovering, der er gennemgående i hele huset. Her venter et vælde af imødekommende og indretningsvenlige værelser på jer. Hvert eneste rum i huset har fået en kæmpe make-over, så boligen er helt klar til, at I bare kan pakke flyttekasserne ud og indrette jeres drømmehjem. I stueplanet har I et kæmpe leverum, der kombinerer køkken og stue kun adskilte af en smart halvvæg, der gør det muligt at bevare kontakten til hele familien, mens der laves mad i det skandinavisk inspirerede køkken med rene linjer og masser af skabsplads. Det lyse stuerum bliver uden tvivl husets samlingssted, da det rummer mange indretningsmuligheder, hvor der både kan arrangeres sofagrupper og spisebordsplads. Badeværelset er ligesom resten af huset flot renoveret i et lækkert tidløst design og med stor separat bruseniche. På førstesalen får I tre dejlige værelser med fine detaljer som fritlagte bjælker og dannebrogsvinduer. Det ene værelse har desuden et smart walk-in closet, mens en lækker hems tilbyder jer ekstra opbevaringsplads. Alt i alt: En bolig, der er let at forelske sig i.

Ejendommen ligger i den hyggelige landsby Durup, hvor I får både lokal børnehave og skolefritidsordning inden for 800 meter af boligen. Flot idræts- og svømmehal ligeledes inden for gåafstand. De daglige indkøb klarer man let i Dagli’ Brugsen, mens det lokale pizzaria tilbyder hurtig aftensmad på de travle dage. Dertil ligger Skive kun ca. 20 min væk i bil.

Nyd de dejlige billeder, og kan I lide, hvad I ser – så ring for en fremvisning!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail