×
Kontantpris: 1.795.000 kr.

Baldersvej 49, 7800 Skive

Boligen

 • Kontantpris kr. 1.795.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 197
 • Carport 32
 • Udhus 13
 • Værelser 8
 • Grundareal 960
 • Energimærke B
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.735
 • Byggeår 1986

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Baldersvej 49, 7800 Skive
Plantegning Baldersvej 49, 7800 Skive
Plantegning Baldersvej 49, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Rummelig villa i børnevenligt kvarter

Det flotte murstenshus med hele 5 værelser byder dig og din familie på masser af plads, en familievenlig, velindrettet planløsning samt virkelig gode fremtidsudsigter i trygge og rolige omgivelser.
 
Børnevenlig placering

 
Villaen ligger trygt placeret i et hyggeligt, lukket villakvarter i det attraktive Glattrup. Den store grund på 960 kvm ligger i yderste række op til rekreative arealer med masser af stisystemer.
 
Boligen fremstår særdeles lys og venlig, og ikke mindst meget velholdt. Villaen har en flot karakter B i energimærket, der har et beregnet årligt fjernvarmeforbrug på kun kr. 15.700. Dertil skal bemærkes, at det er til opvarmning af 197 kvm.
 
I kan se frem til at gå på opdagelse i husets 197 kvm, og huset kan rumme selv de store familier. Boligen udfolder sig på et stueplan samt en 1. sal. Villaen summer af en hjemlig, varm og indbydende atmosfære, der danner de perfekte rammer om familielivet og dets mange små og store stunder.
 
I stueplan finder I husets flotte køkken alrum med plads til det store spisebord. Alrummet er i åben forbindelse med opholdsstuen, der har udgang til den syd/vest vendte terrasse. Stueplan har endvidere et badeværelse med separat bruseniche, et værelse, en entre med direkte adgang til bryggers, hvor der er plads til vaskemaskine og tørretumbler.
 
På første sal venter jer yderligere fire store værelser, en repose med plads til skrivebord, og et badeværelse med badekar. Fra det ene værelse er der endvidere udgang til en svalegang med plads til bord og stole.
 
Tæt på det meste

 
Villakvarterets trygge og hyggelige stier fører mod Brårup Skole og Skive Gymnasium og HF samt bymidtens handlemuligheder. Der er heller ikke langt til bowling, biograf, idrætsklub og badeland, der alle samler sig inden for en radius af godt 1,5 km fra hjemmet.
 
Der er tilhørende stor carport på 45 kvm med indbygget udhus på 13 kvm.
 
Den fredelige tilværelse med masser af muligheder for børnevenligt samvær venter jer på Baldersvej nr. 49.
 
Velkommen hjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail