×
Kontantpris: 1.495.000 kr.

Bøgevænget 3, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.495.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 167
  • Garage 23
  • Værelser 6
  • Grundareal 782
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.047
  • Byggeår 1968

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Bøgevænget 3, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

I et hyggeligt villakvarter i Skive, der smukt omkranses af Karup Å's snoede åløb, ligger denne velholdte etplansvilla og venter på jer. Der er 167 kvm til rådighed, og hver og en er særdeles veludnyttet. Der er fire fine værelser.

I et hyggeligt villakvarter i Skive, der smukt omkranses af Karup Å's snoede åløb, ligger denne velholdte etplansvilla og venter på jer. Om I er den etablerede børnefamilie eller det unge par på udkig efter jeres fremtidige hjem, så er det værd at tage et kig på Bøgevænget 3.

Her finder I en spændende og rummelig villa, opført i gule mursten, og den fremstår meget velholdt. Boligen er løbende blevet moderniseret og er lige til at flytte ind i.

Der er 167 kvm til rådighed, og hver og en er særdeles veludnyttet. Der er fire fine værelser, hvor I alle kan indrette jer godt. I samme afdeling som værelserne finder I husets store badeværelse, der både er med bruseniche og stort badekar. Fra entreen er der endvidere adgang til et dejligt gæstetoilet, ligesom der i forbindelse med indgangen er en afdeling med vaskerum og bryggers. Husets nerve er helt sikkert de åbne arealer, der er mellem køkkenet, spisestuen og opholdsstuen. Det funktionelle køkken skaber optimale arbejdsforhold, når aftensmaden skal laves. Der er masser af anvendelig skabsplads, og den megen bordplads gør det oplagt at tage børnene med i køkkenet. Alternativt kan de sidde og lave lektier ved spisebordet. De store arealer, som stuerne byder på, gemmer på mange forskellige indretningsmuligheder, og der er plads til både at lave en super hyggelig opholdsstue, tv stue samt spisestue. I den ene del af stuen er der installeret brændeovn, og der er endvidere adgang til 2 terrasser fra opholdsstuen. Så der er rig mulighed for at søge læ og sol, både morgen, middag og aften. Haven er indrettet så den er let at holde, og der er masser af græsplæne, hvor børnene kan boltre sig. Til ejendommen hører også en meget rummelig garage, et dejligt cykelskur og en overdækning til brænde.

Villaens beliggenhed gør den ikke mindre ideel til børnefamilien. Med under 1 km til skole, daginstitution, fodboldbane og gode indkøbsmuligheder, har I alle de faciliteter, I kunne ønske jer indenfor nærmeste rækkevidde. For enden af Bøgevænget snor naturstien sig langs med Karup Å, så der er rige muligheder for vandreture i nærheden. På en kort køre- eller cykeltur kan I nå hyggelige Skive bymidte, som, foruden mange gode caféer og restauranter, også kan byde på et stort udvalg af specialforretninger, og supermarkeder.

Er det her, I skal bo? Så kontakt os for en fremvisning i dag. Vi glæder os til at vise jer Bøgevænget 3 i Skive.


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail