×
Kontantpris: 1.995.000 kr.

Frederiksdal Alle 38C, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 174
  • Carport 24
  • Kælderareal 76
  • Grundareal 860
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.565
  • Byggeår 1976

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Frederiksdal Alle 38C, 7800 Skive
Plantegning Frederiksdal Alle 38C, 7800 Skive
Plantegning Frederiksdal Alle 38C, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Rummelig villa med udsigt til Ådalen

Med en ganske vidunderlig placering og skøn udsigt til Ådalen, ligger denne pragtvilla, der toner af materialer i absolut god kvalitet og med en skøn lys indretning. Der er gjort meget ud af indretningen og resultatet er en moderne bolig med flotte detaljer. Bl.a. er køkken og badeværelse fornyet i 2015. Villaen råder over hele 205 kvm, men dette til trods, så føles her både rart og hyggeligt. Det skyldes den gode fordeling af arealerne, for her er både mulighed for at etablere sig med en voksen- og børneafdeling, hvis I ikke bare skal bruge plads til kontor eller hobbyaktiviteter.
 
Med denne centrale adresse har I kun få minutters gang til bymidten og ådalen med den smukke Salling natursti. I må forberede jer på, at de skønne gåture helt tæt på Ådalen er stærkt vanedannende. Og selv hjemme fra adressen kan I nyde de skiftende årstider, som Ådalen giver jer et godt billede af. En beliggenhed der simpelthen tilbyder det hele på én gang!
 
Der er tilhørende have med græsplæne, og I får 2 skønne terrasser, hvoraf den ene er hævet og med direkte udgang fra stuen. Herfra kan den skønne udsigt nydes i fulde drag. Herudover er der et redskabsskur, en carport, samt en ekstra parkeringsmulighed på flisearealet ved siden af carporten.
 
På den indvendige front venter jer en dejlig indretning og med værelser nok til at I alle kan indrette jer godt. I husets øverste plan er der en vinkelstue, der vender med de store vinduespartier direkte mod syd, så I har udsigten til Ådalen bragende ind ad vinduerne, ligesom I kan træde direkte ud på terrassen.
 
Stuen byder endvidere på en brændeovn og en luft-til-luft varmepumpe. Fra stuen er der adgang til køkkenet, som har plads til et spisebord, hvor jeres familie kan samles til de daglige måltider. Køkkeninventaret er i lyse farver og her er masser af arbejdsplads. Badeværelset er indrettet i moderne stil og med både bruseniche og badekar. Stueplan har også 3 skønne soveværelser, det ene med skabsvæg og de 2 andre med fast skab.
 
Nederste plan indeholder et meget stort værelse, der tidligere har været opdelt i 2 værelser. Her er også en baggang med bryggersfunktion, hvor der er bordarrangement med vask, skabe og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der et toilet og et fint disponibelt rum.
 
Velkommen HJEM !

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail