×
Kontantpris: 1.395.000 kr.

Lindevænget 19, 7800 Skive

Boligen

 • Kontantpris kr. 1.395.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 155
 • Garage 26
 • Udhus 16
 • Værelser 7
 • Grundareal 929
 • Energimærke C
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.818
 • Byggeår 1972

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Lindevænget 19, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Huset er blevet moderniseret en del i de senere år, senest med nyt køkken i 2022. Boligen fremtræder lys og tidssvarende. Villaens beliggenhed gør den helt ideel til børnefamilien. I har alle de faciliteter, I kan ønske jer i kort afstand.

Vil I bo tæt på naturområde med Karup Å og børnevenlige stisystemer? Så tag et kig på Lindevænget 19, hvor der ligger den skønneste villa. Ejendommen danner de perfekte rammer for en rolig og tryg hverdag, og den er ligeså perfekt for jer, der ønsker god plads i drømmeboligen. Her får I ikke mindre end 155 veludnyttede kvadratmeter.

Denne mulighedsrige etplansvilla ligger perfekt tilbagetrukket på en rolig villavej i den sydlige del af Skive og til villaen hører endvidere en muret garage og et stort udhus. En helt lukket have omkranser desuden hjemmet, og den vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber. Den ligger helt ugenert, og samtidig gemmer den på hyggelige terrasseområder, der naturligvis vender perfekt mod både syd og vest.

Huset er blevet moderniseret en del i de senere år, senest med nyt køkken i 2022. Boligen fremtræder både lys og med tidssvarende indretning.

Bag hoveddøren udfolder 1-plansvillaen sig med fire fine værelser, hvor I alle kan indrette jer godt. Det ene værelse ligger i separat afdeling, hvor I fx kan lade jeres teenager have sin egen indgang, eller I kan indrette jer med et kontor, hvor I har mulighed for arbejdsro. Et andet værelse er et master bedroom, hvortil der hører eget badeværelse, der er med bruseniche. Villaen rummer også et dejligt lyst gæstetoilet.

Boligens hjerte ligger i den skønne vinkelstue, en virkelig dejlig stue, hvor I særligt vil lægge mærke til det skønne dagslys, der strømmer ind fra de store vinduespartier, men også at stuen indbyder til hyggelige stunder og har rigelige kvadratmeter til at huse alle dine gæster.

Det lækre nyinstallerede køkken fra 2022 fremstår flot og indbydende med skarp kontrast mellem de hvide låger og den mørke bordplade og gulvbelægning. Her får I optimale arbejdsforhold, når aftensmaden skal laves. Der er masser af anvendelig skabsplads, og den megen bordplads gør det oplagt at tage børnene med i køkkenet. Alternativt kan de sidde og lave lektier ved spisebordet, mens kokken tilbereder aftensmaden.

Til sidst er der husets store bryggers, der samtidig fungerer som baggang. Her er der indrettet med bordarrangement, skabe og installationer til vaskemaskine og tørretumbler, og her er der plads nok til at parkere familiemedlemmernes sko, store som små.

Villaens beliggenhed gør den helt ideel til børnefamilien. I har stort set alle de faciliteter, I kunne ønske jer indenfor nærmeste rækkevidde. I flæng kan nævnes Ådalskolen, daginstitution, fodboldbaner, Kulturcenter Limfjord, Skive Badeland, Skive Hallerne, og gode indkøbsmuligheder. Indenfor ca. 100 meter kommer I til naturstien, der snor sig langs Karup Å, så der er rige muligheder for vandreture i nærheden. På en kort cykeltur kan I nå hyggelige Skive bymidte, som foruden mange gode caféer og restauranter, også kan byde på et stort udvalg af specialforretninger og supermarkeder.

Huset opvarmes med naturgas, men der er mulighed for at komme på fjernvarmen, som allerede er lagt på vejen.

Velkommen på Lindevænget 19 - denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail