×
Kontantpris: 945.000 kr.

Liselund 8, 7800 Skive

Boligen

 • Kontantpris kr. 945.000
 • Link Tjek Boliglån
 • BoligtypeVilla
 • Boligareal 114
 • Carport 16
 • Udhus 93
 • Kælderareal 4
 • Grundareal 1.635
 • Energimærke F
 • Ejerudgift pr. md. kr. 1.552
 • Byggeår 1920

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Liselund 8, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Her bydes I velkommen til en moderniseret villa i Skive, i en glimrende stand med en stor, grøn have til. Haven er et kapitel for sig, for her er en oase midt i byen, tæt på stort set alt. Og så får I en skøn udsigt til Karup Å og Ådalen.

Her bydes I velkommen til en moderniseret villa i Skive, i en glimrende stand med en stor, grøn have til. Haven er et kapitel for sig, for her er en oase midt i byen, tæt på stort set alt. Og så får I en skøn udsigt til Karup Å og Ådalen.

Her kan I glæde jer til en villa, der fremstår lys og venlig. Boligen er helt perfekt til den nye familie eller det unge par, der skal gøre deres indtog på boligmarkedet for første gang og derfor gerne vil have en overskuelig bolig uden behov for moderniseringer. Her er boligen allerede gjort klar.

Stueetagen består af: Dejlig lys entré med trappe til 1. sal. Hyggelig stue med trægulv og brændeovn. Soveværelse med trægulv. Stort køkken med god plads til det store spisebord, hvor familien kan samles om de daglige måltider. Køkkeninventaret er med hvide låger og har et moderne udtryk. Gæstetoilet.

1. sal indeholder: En stor stue, der evt. kan deles op til værelser. Her er der synlige loftsbjælker, trægulv og på den ene side er der udgang til en dejlig altan med den skønneste udsigt til Karup Å, mens der til havesiden er udgang til en fin svalegang, hvor udsigten over haven kan nydes. Sluttelig er der et meget flot badeværelse med bruseniche.

Til huset hører en carport, et stort udhus på hele 82 kvm, hvor der er bryggersfunktioner med skabe, bord med vask, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herude finder I også pillefyret, der varmer huset op, ligesom der er et par ekstra disponible rum. Så der er plads til, at hele familien kan udfolde sig med alskens aktiviteter. Herudover er der 2 havehuse, hvor der er plads til en masse sommergæster, eller hvor I kan nyde roen i haven. Den store have har både plads til barneleg og gode mængder havebrug. Der findes både træer og buske i haven, og her er rigelige muligheder for at anlægge hyggekroge og dejlige områder til afslapning i den grønne have. Og så er haven tilmed helt lukket.

Vi befinder os i et skønt naturområde i Skive, hvorfra der er kort afstand ind til bykernen. Alle hverdagens fornødenheder er indenfor rækkevidde med blot få meter til nærmeste supermarked. Der er natursti i nærheden af huset, der inviterer til en gåtur i det fri. Området er populært blandt naturelskere.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail