×
Kontantpris: 895.000 kr.

Lyngtoften 23, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 895.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 98
  • Garage 32
  • Værelser 4
  • Grundareal 780
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.295
  • Byggeår 1963

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Lyngtoften 23, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Velholdt villa i populært kvarter

Tag en tur til det attraktive Brårup område i Skive og oplev denne velholdte og moderniserede villa, som er placeret i rolige omgivelser med en børnevenlig beliggenhed.

Beliggende i et meget børnevenligt kvarter, er dette den ideelle bolig for en familie, der ønsker et hjem med alt det bedste. Med legepladser og stisystemer i nærheden vil børnene elske at udforske deres nye omgivelser. Og du kan se over til Glattrups nye stisystemer med de flotte nye "søer".
 
Den store og lyse opholdsstue er perfekt til at samle familien omkring TV'et eller til at hygge sig med vennerne. Det flotte og lyse køkken fra 2018 er med spiseplads er ideelt til at tilberede lækre måltider og nyde dem sammen med familien. Badeværelset, der har bruser og badekar, er moderniseret i 2018 med nyt skabsmiljø og håndklædetørrer.

Villaen er velindrettet med 3 værelser, der giver masser af plads til familien. 

 
Huset er efterisoleret i 2020 og der er lagt nye tagplader på i 2022. Der er lige lagt fjernvarme ind i huset.

Den tilhørende store lukkede have med terrasse er et perfekt sted at tilbringe tid med familien eller til at nyde sommerdage med vennerne.

Garagen er på 32 kvm og giver masser af plads til opbevaring og beskyttelse af dine vigtigste ejendele. Derudover er der et skur med skabe.
 
Lyngtoften er en del af et roligt villakvarter, hvor I vil opleve en fredelig og tryg atmosfære. Dette er blot en af grundende til, at mange børnefamilier vælger at bosætte sig i området, og I kan tilmed glæde jer over, at Brårup Skole kun ligger få minutters gang herfra, det nærmeste gymnasium kan nås på tre minutters cykeltur og Skive Idrætsklub ligger i seks minutters cykelastand fra adressen. Hvad mere kan børnefamilien tænke sig? Beliggenheden er generelt utrolig hverdagsvenlig med handlemuligheder inden for gåafstand og mindre end ti minutter på cykel til Skive midtby, der særligt er kendt for sit smukke landskab ved fjorden, skønne gastronomiske oplevelser, kultur og et hyggeligt gadebillede. Byen har det hele.
 
Denne villa er en rigtig perle, med den rette placering, og er nu klar til at blive dit nye hjem. 
 
Kontakt os for en fremvisning, og oplev denne fantastiske villa i Brårup kvarteret.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail