×
Kontantpris: 745.000 kr.

Mælkevejen 24, Rønbjerg, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 745.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 165
  • Garage 45
  • Værelser 6
  • Grundareal 1.459
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.055
  • Byggeår 1975

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Mælkevejen 24, Rønbjerg, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Villa på 165 kvm omgivet af skøn natur

Denne imponerende villa på 165 kvm er perfekt for familien, der værdsætter rummelighed, moderne bekvemmeligheder og en idyllisk placering.
 
Ejendommen er moderniseret, hvilket afspejles i dens smagfulde design og funktionelle layout, der passer til den moderne livsstil.
 
2 lækre badeværelser

 
Boligen byder på to indbydende badeværelser, som begge er moderniserede med sans for detaljen. Disse rum giver en følelse af luksus og afslapning, hvilket gør de daglige rutiner til en ren fornøjelse.
 
Hjertet i hjemmet er det store og flotte køkken-alrum, der udstråler varme og indbyder til samvær. Køkkenet er udstyret med moderne faciliteter og masser af arbejdsplads, hvilket gør det til et ideelt samlingspunkt for både hverdagsmadlavning og større middagsselskaber. Alrummet er designet til at forene familien og skabe rammerne for uforglemmelige øjeblikke sammen.
 
Den store vinkelstue er et kapitel for sig selv med masser af naturligt lys og plads til afslapning og socialt samvær. Stuen åbner op til en overdækket terrasse, der tilbyder en skøn forlængelse af stueområdet og mulighed for at nyde udelivet, uanset vejret.
 
Værelser nok til alle i familien

 
Med fire velproportionerede soveværelser er der rigelig plads til både den voksende familie og gæster. Hver af disse rum tilbyder komfort og privatliv, hvilket gør dem til perfekte tilflugtssteder efter en lang dag. Villaen byder også på en praktisk entré samt en baggang med bryggersfunktion, der giver god plads til opbevaring og hverdagslogistik.
 
Den rummelige garage på hele 45 kvm tilbyder sikker parkering, ekstra opbevaringsmuligheder og plads til hobbyaktiviteter.
 
Der er installeret naturgasfyr, og herudover en luft-til-luft varmepumpe i den store stue.
 
Beliggende med en betagende udsigt til åbne marker, nyder ejendommen en atmosfære af fred og ro, hvilket gør den til et perfekt tilflugtssted fra hverdagens travlhed. Her kan man virkelig trække vejret dybt og nyde livets roligere stunder i fulde drag.
 
Placeret i Rønbjerg, et område beriget med førsteklasses børnepasningsmuligheder såsom vuggestue og børnehave, imponerende naturområder, og med Flyndersø indenfor gåafstand. Dette lokalsamfund er også hjemsted for en engageret idrætsforening. Med kun knap 7 km til fantastiske indkøbsmuligheder i Cityvest i Skive og effektive busforbindelser til både Skive og Holstebro, tilbyder Rønbjerg en ideel kombination af natur og nærvær. Dette område er et ideelt valg for dem, der søger ro og naturskønhed, uden at være for langt væk fra byens faciliteter.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail