×
Kontantpris: 1.195.000 kr.

Møllegade 85D, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.195.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeEjerlejlighed
  • Boligareal 88
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.762
  • Byggeår 2002

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Møllegade 85D, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Hyggelig, bekvem og praktisk lejliged i Skive

Velkommen til en skøn lejlighed med en fantastisk beliggenhed på Møllegade nær centrum, hvor alt fra indkøb til butiks- og caféliv venter omkring næste hjørne!
 
Du kommer til at bo i en nyere ejendom fra 2002. Der er indgang til boligen via gården, hvor du også finder en privat parkeringsplads. Lejligheden ligger placeret på ejendommens 1. sal, og allerede ved ankomst støder du på én af dens helt særlige kvaliteter: den store, åbne altan. Ja, her er virkelig skønt med fin plads til forskellige havemøbler, som du kan slænge dig i med morgenkaffen eller frokosten i sommerhalvåret. Fra dette spot kan du skue ud over hustagene, mens du nyder godt af eftermiddagens solrige timer. 
 
Et trygt og praktisk sted at bo, med egen parkeringsplads
 
 
Indenfor begynder boligens 88 m2 allerede i entréen, der er praktisk indrettet med sandfarvede gulvfliser og høje skabe. Herfra byder hjemmet på et stort, lyst badeværelse med moderne indretning med bruseareal, toilet og skabsarrangement med nedfældet håndvask i bordet.
 
Lejligheden indeholder to rummelige værelser samt et super lækkert køkken i åben forbindelse med stuen. I stuen er der et stort vinduesparti for enden af rummet, som fylder boligen med det skønneste dagslys fra morgen til aften. Selv om lokalet fremtræder som en helhed, føler man alligevel, at der er tale om to adskilte afdelinger grundet rummets halvvæg, der skærmer udsynet til køkkenet fra stuen.
 
Køkkenet indeholder alt det, et moderne og funktionelt køkken skal: masser af plads til køkkengrejet, god arbejdsplads på de glatte overflader, køle-/fryseskab, indbygget ovn, kogeplader og opvaskemaskine.
 
En indbydende bolig tæt på alle hverdagens fornødenheder i Skive.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail