×
Kontantpris: 1.825.000 kr.

Olgavej 77, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.825.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 190
  • Garage 30
  • Kælderareal 60
  • Grundareal 933
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.197
  • Byggeår 1977

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Olgavej 77, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Dette flotte murstenshus på Olgavej 77 byder dig og din familie på masser af plads, en familievenlig, velindrettet planløsning samt virkelig gode fremtidsudsigter i trygge og rolige omgivelser. Boligen fremstår særdeles lys og venlig.

Dette flotte murstenshus på Olgavej 77 byder dig og din familie på masser af plads, en familievenlig, velindrettet planløsning samt virkelig gode fremtidsudsigter i trygge og rolige omgivelser.

Boligen fremstår særdeles lys og venlig, og ikke mindst meget velholdt. Der er endvidere moderniseret en hel masse, som fx tag, køkken, bad og bryggers.

I kan se frem til at gå på opdagelse i husets 190 kvm beboelse. Huset kan rumme selv de store familier. Boligen udfolder sig på et skønt stueplan samt en meget fin beboelse i kælderens 60 kvm, hvor fx teenageren vil elske at have god plads at udfolde sig på, eller hvor familiens fælles aktivitetsrum kan indrettes. Villaen summer af en hjemlig, varm og indbydende atmosfære, der danner de perfekte rammer om familielivet og dets mange små og store stunder. I stueplan finder I husets flotte køkken med stilfuldt inventar, bryggers med flot lyst inventar, opholdsstue, tre gode soveværelser, entre, 2 store badeværelser, hvor den ene er med bruseniche og det andet med badekar. Køkkenet rummer god plads til familiens spisebord, hvor de daglige måltider kan nydes samlet. Fra køkkenet har I udgang til den sydvendte terrasse, så I er garanteret mange gode solskinstimer ude i den friske luft. Fra stuen er der nedgang til kælderetagen, der ligeledes har egen indgang.

Kælderen rummer desuden endnu et badeværelse med bruseniche, samt et stort soveværelse og et dejligt aktivitetsrum med plads til lidt af hvert. Her finder I pladsen til forskellige hobbyaktiviteter eller bare god ekstra plads, hvor børnene kan bolte sig. 

Til huset hører en indbygget muret carport med et dejligt stort hobbyrum. Villaen står på en lukket grund på 933 kvm. Huset er beliggende i et børnevenligt, fredfyldt villakvarter, kun 2 kilometer fra Skive Midtby og Resen Strand. Til de små medlemmer af familien er der ligeledes korte afstande til både skoler, børneinstitutioner samt indkøbsmuligheder i en blot 2 kilometers radius fra adressen, og med cykelsti lige udenfor døren, så bliver det ikke meget nemmere. Der er fx kun 1.100 meter til Resen Skole på cykel.

Bemærk at Skive Fjernvarme oplyser, at der lægges fjernvarme på vejen snart, så I får muligheden for at få installeret fjernvarme på adressen.

Velkommen hjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail