×
Kontantpris: 795.000 kr.

Parcelvej 6, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 795.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 130
  • Garage 18
  • Kælderareal 80
  • Energimærke E
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.104
  • Byggeår 1929

Dokumenter

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Velkommen til Parcelvej, hvor denne klassiske 3-plans villa fra 1930 nu udbydes.
Set fra gadeplan tager villaen sig flot ud, med en hvidpudset facade og et rødligt tag, der tilsammen skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk

Velkommen til Parcelvej, hvor denne klassiske 3-plans villa fra 1930 nu udbydes.

Set fra gadeplan tager villaen sig flot ud, med en hvidpudset facade og et rødligt tag, der tilsammen skaber et præsentabelt førstehåndsindtryk. Her kan bilen parkeres i indkørslen, imens en stor og grøn have breder sig bagved huset og inviterer udenfor til et dejligt udeliv, hvor terrassemiljøer og grønne arealer danner rammerne for det perfekte opholdssted på de lune sommerdage.

Indenfor fordeler villaen sig over tre etager, inklusiv en god og mulighedsrig kælderetage med et vaskerum, fyrrum og et disponibelt rum. I stueetagen åbner boligen op for en hall med trappeløb, hvor sko og overtøj kan opbevares. Køkkenet støder til og viser sig med alle hårde hvidevarer, god bordplads og veludnyttede opbevaringsløsninger, alt sammen holdt i hvide elementer med en fin kontrast i de mørke bordplader og gulve. Herfra træder I direkte ind i spisestuen, hvor flotte dobbeltdøre åbner op for hjemmets samlingspunkt, den store stue, med høje vinduespartier, som fylder rummet med dagslys og giver adgang til det skønne terrassemiljø.

Planløsningen afsluttes på 1.salen, der er indrettet med et stort badeværelse med brusemiljø, samt to soveværelser, det ene med egen altan. Villaen fremstår flot og velholdt med velbevarede gulve, charmerende detaljer og nutidige elementer. Fuldstændig klar til indflytning.

Med adresse på Parcelvej, flytter I ind i et roligt område, hvor Karup Å pryder gadebilledet, og hvor hverdagens fornødenheder nemt kan nås til fods. Også Brårup Skole og uddannelsesinstitutioner ligger inden for gå- eller cykelafstand og sikrer børnefamilien en tryg og bekvem hverdag. Endvidere byder nabolaget på bowlingcenter, badeland, biograf og grønne områder, og så er Skive Fjords naturskønne omgivelser ikke mere end 6 minutters cykeltur herfra.

Her kan man nyde de fredelige omgivelser, uden at gå på kompromis med byens liv.

Det bliver bare ikke bedre!


BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail