×
Kontantpris: 995.000 kr.

Petravej 102, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 105
  • Carport 18
  • Værelser 4
  • Grundareal 853
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.869
  • Byggeår 1983

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Petravej 102, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

For enden af Petravej findes denne skønne villa i yderste række, helt ugenert på den lukkede grund. Her er der rige muligheder for friluftslivet for hele familien. Huset fremtræder meget velholdt, lys og venlig.

VILLA MED SUPER BELIGGENHED FOR BØRNEFAMILIEN

For enden af Petravej findes denne skønne villa i yderste række, helt ugenert på den lukkede grund. Her er der rige muligheder for friluftslivet for hele familien. Huset fremtræder meget velholdt, lys og venlig.

Træd indenfor til familiens rolige hverdag i Skives attraktive villakvarter, hvor dette parcelhus træder i forgrunden. Villaens familiære byggestil indrammes af et grønt bælte, der strækker sig endnu længere ud mellem havens høje trækroner. Børnene får let adgang til området fra cykelstien, der går lige på den anden side af hækken.

Når mørket sænker sig og de tunge skyer danner sig over havemøblerne, kalder mor til frokost fra husets bagindgang. I det rummelige bryggers kan de små regnstøvler smides inden familien bevæger sig direkte ind i villaens store spisekøkken til de frisksmurte håndmadder. Der er god plads omkring spisebordet i køkken alrummet, hvor de pæne og lyse køkkenelementer varmer stemningen. Den rummelige gulvplads inviterer både små og store hjælpere til madlavningen.

Køkkenet er i åben forbindelse med den rummelige dagligstue. Her skaber det store vinduesparti med dør til terrassen en helt særlig stemning, der oplyser familiens dagligdag med et naturligt lysskær. Med haveterrassens placering er der alle chancer for at fange solens selskab under eftermiddagens kagebord, mens udsynet til haven giver mulighed for at vinke ud til de snavsede fodboldtrøjer i bevægelse. På samme måde tjener boligens badeværelse det levende familieliv ved at dele samme gangareal med boligens tre soveværelser i en separat afdeling af huset. Der er en god bruseniche på badeværelset. Tilbage i entréen bliver taskerne svunget om skuldrene, mens fuglene venter på at følge de mindste medlemmer til nærområdets skole, kun 1 kilometer fra huset via cykelstien. Ligesom de daglige indkøb kan gøres i gåafstand fra ejendommen, er der heller ikke langt til Skives indre by.

Til huset hører endvidere en god carport med et redskabsrum.

Den fredelige tilværelse med masser af muligheder for børnevenligt samvær venter jer på Petravej nr. 102.

Skive Fjernvarme tilbyder snart fjernvarme på vejen.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail