×
Kontantpris: 1.995.000 kr.

Petravej 69, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 163
  • Carport 54
  • Værelser 6
  • Grundareal 1.034
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.864
  • Byggeår 1986

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Petravej 69, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Flot villa på 163 kvm i attraktivt kvarter

Denne villa byder på en imponerende dobbelt carport med et indbygget udhus på hele 54 m2, som giver masser af plads til opbevaring og hobbyværksted. Her er der virkelig tænkt på praktiske behov.
 
Udenfor finder du en dejlig og velplejet have samt en stor solrig terrasse, hvor du kan nyde solen hele dagen. Terrassen har endda en lille overdækning, så du kan sidde ude og nyde haven, selv når vejret ikke er helt perfekt.
 
Med en stor flisebelagt indkørsel er der rigelig plads til flere biler, så du behøver aldrig bekymre dig om parkering.
 
Indvendigt byder villaen på 4 rummelige værelser, som giver masser af plads til familien eller gæster. Det lyse køkken er både funktionelt og stilfuldt, og det store køkken-alrum er perfekt til hyggelige måltider og samvær. Opholdsstuen er et fantastisk samlingspunkt med en hyggelig brændeovn, der skaber varme og atmosfære. Her kan du slappe af og nyde kolde vinteraftener. Villaen har desuden to badeværelser med brusenicher, hvilket er praktisk for en travl familie. Der er også en rummelig entre og et bryggers med plads til vaskefaciliteter, så du kan holde hjemmet pænt og rent. For dem, der elsker madlavning og opbevaring, er der også et viktualierum til rådighed.
 
Denne villa er virkelig en drømmebolig med masser af plads, komfort og praktiske detaljer

 
Huset er beliggende i et børnevenligt, fredfyldt villakvarter, kun 2 kilometer fra Skive Midtby og Resen Strand. Til de små medlemmer af familien er der ligeledes korte afstande til både skoler, børneinstitutioner samt indkøbsmuligheder i en blot 2 kilometers radius fra adressen, og med cykelsti lige udenfor døren, så bliver det ikke meget nemmere. Der er fx kun 1.100 meter til Resen Skole på cykel.
 
Bemærk at Skive Fjernvarme oplyser, at der lægges fjernvarme på vejen snart, så du får muligheden for at få installeret fjernvarme på adressen.
 
Velkommen Hjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail