×
Kontantpris: 695.000 kr.

Pilkærvej 12, Vridsted, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 695.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 130
  • Carport 31
  • Værelser 4
  • Grundareal 958
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.608
  • Byggeår 1978

Dokumenter

Plantegninger

Plantegning Pilkærvej 12, Vridsted, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Velkommen til en skøn familievilla i trygge omgivelser.

Vridsted er en charmerende og venlig landsby med en høj livskvalitet for hele familien, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo. Her kommer I til at nyde godt af et stærkt fællesskab, hvilket gør stedet til et ideelt sted for børnefamilien. Fra husets hoveddør er der kort afstand til børnenes daglige gøremål, med børnehave, skole og idrætshal indenfor 500 meter. Byen er omgivet af smuk natur, der tilbyder masser af muligheder for udendørs aktiviteter som fx vandring, cykling og fiskeri, foruden de små skovområder, der byder sig til. Jeres børn vil elske at bo her.
 
Denne meget velholdte villa i et plan er en drøm for jer, der søger en bolig med god plads og praktisk indretning.
 
Villaen byder på et stort køkken alrum, hvor der er plads nok, så I kan nyde en god middag sammen med familien og vennerne. Opholdsstuen er hyggeligt indrettet med en brændeovn, der skaber en varm og hyggelig atmosfære, og I kan her samle familien, slappe af og nyde hinandens selskab. Der er 3 rummelige soveværelser, hvoraf det ene er master bedroom med direkte adgang til husets badeværelse. Badeværelset er rummeligt og indeholder både bruseniche og badekar, samt 2 håndvaske, perfekt til jer der indimellem skal haste ud ad døren. Udover entreen, hvor jeres gæster ledes direkte ind i stuen, er der et praktisk bryggers, der også fungerer som baggang.
 
Udenfor finder I en stor dejlig have, der er perfekt til at nyde de varme sommerdage, hvor de voksne kan tage sig en slapper i det store syd/vest vendte terrasseområde med en skøn overdækning, mens børnene kan bolte sig med leg og boldspil på den grønne plæne.
 
Til huset hører også en muret carport med et godt hobbyrum, som kan bruges til mange formål.
 
På den anden side af hækken har I adgang til en dejlig legeplads, som indbyder børnene til fællesskab og leg, og i det hele taget at have det sjovt med de andre børn i området.
 
Alt i alt er denne villa et perfekt valg for jer, der søger en velholdt bolig med god plads og praktisk indretning. Her kan I sikre hele familien en nem og bekvem hverdag, hvor I aldrig vil mangle noget.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail