×
Kontantpris: 1.695.000 kr.

Resenvej 50B, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.695.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 196
  • Carport 35
  • Kælderareal 35
  • Grundareal 774
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.612
  • Byggeår 1902

Sælger fortæller
Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Resenvej 50B, 7800 Skive
Plantegning Resenvej 50B, 7800 Skive
Plantegning Resenvej 50B, 7800 Skive
Plantegning Resenvej 50B, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Denne pragtvilla ligger kun 450 meter fra gågademiljøet i Skive. Læn jer tilbage og lad øjnene nyde synet af denne perle, der slår sine folder på Resenvej. Dette hjem danner de perfekte rammer for jeres kommende hverdag.


Rummelig familievilla nær bymiljøet.
 
Denne pragtvilla ligger kun 450 meter fra gågademiljøet i Skive. Læn jer tilbage og lad øjnene nyde synet af denne perle, der slår sine folder på Resenvej. Dette hjem danner de perfekte rammer for jeres kommende hverdag.
 
Er I en børnefamilie på udkig efter nye rammer og rigeligt med plads til fremtiden? Så er denne flotte villa det oplagte valg for jer, her venter jer det dejligste hjem, som står helt klar til at danne rammen om jeres nye tilværelse. Huset vil charmere jer ved første øjekast, for udadtil fremstår det med rene linjer i alt fra de røde murstensfacader, med sprossede vinduer og til den store lukkede have med omkransende komposithegn.
 
I vil straks føle jer hjemme her på Resenvej 50B, for indendøre venter jer 196 lækre kvadratmeter bolig samt med plads til både hverdag og fest, og ikke nok med det, for huset omkranses også af den skønneste have til sommerdagene, så der er tale om den perfekte boligpakke til jer med børn. I får med det samme lyst til at udforske haven, og kan I forestille jer noget bedre end lyse sommeraftener, hvor der tændes op i grillen, mens haven fyldes med latter, og børnene leger frit på den store græsplæne?
 
Men før I slår jer ned i havens grønne oase, skal I tage turen indenfor, hvor der venter jer den ene gode oplevelse efter den anden. En smagfuld indretning og en fantastisk rumfornemmelse - det er, hvad I møder, når I tager turen gennem jeres nye hjem, så glæd jer! Hele hjemmet bærer tydeligt præg af moderne opdateringer, senest med en lækker tilbygning, og indretningen er holdt i hvide og lyse nuancer, hvilket skaber en venlig atmosfære, som gør det rart at være her.
 
Plads er der nok af, og planløsningen giver jer alt, hvad I kan ønske jer. Boligen lukker op i stueplan til en kæmpe entre med plads til bryggersfunktioner med skabe, bord og vask samt trappe, som fører op på førstesalen. Herfra går døren op til stueetagens fantastiske køkken alrum. Det flotte køkken står i hvidt med masser af albuerum og skabsplads. Her er der også gode betingelser for at placere et stort spisebord, så hele familien kan samles til hverdag og fest. Der er direkte udgang til en dejlig terrasse. Fra alrummet er der åben forbindelse til stuen, der med sin størrelse giver hele familien mulighed for at samles. Stueplan indeholder endvidere et stort værelse samt et stort lækkert badeværelse med bruseniche og et flot møblement med masser af skabsplads.
 
1. sal indeholder et meget stort gavlværelse, der evt. kan inddeles til 2, et toilet, 2 øvrige værelser, samt en stor repose.
I kælderen er der plads til opbevaring i de 3 disponible rum. 
 
Til huset hører endvidere en stor garage og en stor flisebelagt indkørsel, så der er plads nok til køretøjerne.
 
Der er altså ikke en finger at sætte på de hjemlige rammer, og beliggenheden matcher, for med en central adresse har I gåafstand til alt, hvad børnefamilien har brug for.
 
Velkommen til en dejlig tilværelse på Resenvej 50B!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail