×
Kontantpris: 1.095.000 kr.
Nyhed

Nyhed: Sandvigvej 3, Årbjerg, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.095.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 75
  • Garage 63
  • Værelser 3
  • Grundareal 784
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.119
  • Byggeår 1964

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Sandvigvej 3, Årbjerg, 7800 Skive
Plantegning Sandvigvej 3, Årbjerg, 7800 Skive
Plantegning Sandvigvej 3, Årbjerg, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Total moderniseret villa med fjordkig og naturens ro i haven

Oplev denne fuldstændig moderniserede villa, perfekt placeret for naturelskere med skøn fjordkig fra såvel indenfor som udenfor. Beliggende på en idyllisk, sommerhuslignende grund, omfavnes du af en særlig atmosfære af fred og ro, akkompagneret af fuglesang og naturens lyde.
 
Denne villa ligger strategisk med stisystemer, der forbinder dig direkte til sydbyen, og er kun en kort afstand fra Skive centrum. Transportmulighederne er fremragende, med både bus- og togforbindelser nærved, herunder forbindelser fra Højslev til Viborg på kun 25 minutter. Inden for gåafstand finder du Danmarks længste gangbro, der fører dig mod kolonihaverne, den hyggelige havn, lystbådehavnen og den indbydende Krabbesholm Skov. En iskiosk ved Cirkel K er også lige på ruten, perfekt til sommerdage.
 
Velkommen til denne indbydende villa, hvor moderne komfort møder hyggelig indretning.
 
Et hjem med varme

 
Fra det øjeblik du træder ind i entréen, vil du bemærke hjemmets varme og indbydende natur. Villaen byder på en skøn, lys stue udstyret med brændeovn og dobbelt terrassedør, der åbner op mod syd. Stuen er rummelig nok til både et spisebord og et hyggehjørne, perfekt til afslapning i sofaen efter en lang dag.
 
Boligen indeholder også to dejlige soveværelser, der sikrer rolig nattesøvn for alle husets beboere.
 
Køkkenet er fra Vordingborg og fremstår lyst og stiligt med moderne faciliteter, der vil glæde enhver madentusiast.
 
Et praktisk teknikrum/bryggers med installationer og vaskesøjle gør hverdagen nemmere med plads til vasketøj og opbevaring.
 
Himmelkig fra morgenbadet

 
Badeværelset er en sand perle med en lækker bruseniche og et ovenlysvindue, som tillader dig at kigge ud på solen, månen og stjernerne, mens du bader.
 
Totalt opdateret

 
Huset er udstyret med gulvvarme under de smukke trægulve og har fine lyse vægge, der skaber en luftig atmosfære. Yderligere detaljer inkluderer træ/alu vinduer og døre, som ikke alene bidrager til boligens æstetik, men også til dens energieffektivitet og holdbarhed.
 
Haven indeholder flere skønne hyggekroge, hvor du kan være dig selv, helt ugenert. Der er tilhørende god garage med masser af muligheder til indretning, og endvidere er der en carport.
 
Denne villa er perfekt for dem, der søger en kombination af stil og komfort, der tillader fuld nydelse af hjemmets kvaliteter både indendørs og udendørs, hvor du kan nyde roen og skønheden i naturens ramme, samtidig med at byens bekvemmeligheder er inden for rækkevidde.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail