×
Kontantpris: 995.000 kr.

Søndre Dås 8, 7800 Skive

Boligen

  • Kontantpris kr. 995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 158
  • Kælderareal 88
  • Grundareal 490
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.505
  • Byggeår 1955

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Søndre Dås 8, 7800 Skive
Plantegning Søndre Dås 8, 7800 Skive
Plantegning Søndre Dås 8, 7800 Skive

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Villa beliggende tæt på Skives midtby

Søndre Dås er et dejligt sted at bo.
 
Tæt på byens midtpunkt

 
Her kommer I til at bo tæt på Skives skønne natur, og I kommer ligeledes tæt på byens midtpunkt, skoler og daginstitutioner. Beliggenheden er med andre ord helt ideel for enhver, unge som ældre.
 
Huset ligger nær et lille skovområde og Salling Natursti. Her får I de bedste muligheder for at vandre, løbe eller cykle. Der er ligeledes cykelsti direkte til Skive centrum. Her fristes I af hovedgadens butikker, de gode restauranter og indkøbsmulighederne eller kulturlivet, der ikke er til at overse. Der er også skoler og idrætshal til børnene samt togstation i Skives midtby.
 
Her i nr. 8 ligger denne skønne og solide rødstensvilla, der er opført i 1955, men som løbende er blevet moderniseret. Den er velbeliggende på en 490 kvadratmeter stor havegrund, som breder sig ud over komplet lukkede rammer. Haven er nem, og den huser på frontsiden en fantastisk sydvendt terrasse med direkte udgang fra stuen, og på bagsiden en ganske nem og overkommelig græsbelagt have med en ugenert flisebelagt terrasse. Her får I et dejligt opholdssted, der er guld værd i de varme sommermåneder.
 
God plads til teenageren

 
Boligen fordeler sig over en god planløsning, men der er også mulighed for at skræddersy den efter jeres behov, og de 2 plan giver mulighed for at indrette en teenage afdeling eller lignende. Fra hoveddøren i stueplan bydes I indenfor i en entre, og herfra går I direkte ind i de skønne opholdsarealer med stuen i åben forbindelse til køkken alrummet. Hele rummet fyldes med det dejligste dagslys, der strømmer ind fra de store vinduespartier. I dette plan finder I også 2 gode værelser og et gæstetoilet.
 
I husets kælderplan får I rigtig meget ekstra plads. Om det er til ungdommen, der kan få sit eget plan med værelse, eller om det blot er til kontor eller opbevaring, så giver kælderplanet rige muligheder for at udfolde sig. Det er også her det store badeværelse er, indrettet med bruseniche. Fra det store værelse i kælderen er der direkte udgang i samme niveau.
 
Der er nyere fjernvarmeinstallation

 
Her venter et ægte levehjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail