×
Kontantpris: 995.000 kr.

Nymøllevej 59, Rødding, 7860 Spøttrup

Boligen

  • Kontantpris kr. 995.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 132
  • Udhus 166
  • Værelser 6
  • Grundareal 12.852
  • Energimærke E
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.417
  • Byggeår 1925

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Nymøllevej 59, Rødding, 7860 Spøttrup

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Denne ejendom er et match, hvis I gerne vil bo naturskønt med høj himmel og masser af albuerum omkring jer. Her har I fantastiske muligheder ude, som inde, hvor den gavmilde plads kan favne de fleste drømme.

Fredfyldt beliggende nedlagt landejendom på 1,2 hektar med kort afstand til fjorden.

Denne ejendom er et match, hvis I gerne vil bo naturskønt med høj himmel og masser af albuerum omkring jer. Her har I fantastiske muligheder ude, som inde, hvor den gavmilde plads kan favne de fleste drømme. Boligen har god plads til børnefamilien, samtidig med at grunden giver jer plads til at holde hest eller andre husdyr.

Til daglig kan I dog først og fremmest se frem til et liv med plads til store armbevægelser her ved jeres helt eget fristed, hvor bolig og passion er samlet i ét.

Ejendommen ligger 2,5 km fra Rødding, der byder på skole, daginstitution og indkøbsmuligheder.

Pladsen i boligen fordeler sig over to etager, der i stueplan byder på en rummelig og praktisk entre, der samtidig er indrettet som bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, et stort køkken alrum med god spiseplads og køkkenafdelingen har pænt lyst inventar, et badeværelse med lyse fliser, rummelighed og separat bruseniche, en god opholdsstue med udgang til sydvendt terrasse og trappe til første salen. På første sal kommer I først til en repos, der herefter leder jer til husets 3 værelser.

Alle faciliteter i boligen fremstår velholdte og her er foretaget løbende renoveringer og forbedringer.

Omkring huset findes en gårdsplads samt have med hyggelige terrasser, hvor sommerens sol kan nydes til fulde. Udhusene giver mange muligheder, og grunden er stor nok til, at I kan holde hest. Samtidig kan I glæde jer over den korte afstand til fjorden og egnens rige dyreliv, der gerne lægger vejen forbi.

I det hele taget kan I bare glæde jer til at bo tæt på alt det gode, naturen har at tilbyde med kort afstand til Limfjordens kystlinje, der byder på mange smukke oplevelser.

Billederne taler vist for sig selv! Vi er klar med en fremvisning.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail