×
Kontantpris: 1.795.000 kr.

Villaparken 41, Balling, 7860 Spøttrup

Boligen

  • Kontantpris kr. 1.795.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 171
  • Garage 69
  • Værelser 6
  • Grundareal 1.170
  • Energimærke B
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.630
  • Byggeår 2007

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Villaparken 41, Balling, 7860 Spøttrup

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Velkommen til denne utroligt lækre villa, som blev opført i 2007

Dette er en kvalitetsvilla med en smuk og imponerende rød murstensfacade og sorte cementtagsten.
 
Indvendigt vil du blive mødt af en lækker, lys og moderne indretning, som virkelig giver dig en følelse af hjemlig komfort. Boligen strækker sig over imponerende 171 kvadratmeter, som giver dig masser af plads til at udfolde dig. Boligen har gulvvarme overalt, som sikrer dig en varm og behagelig temperatur hele året rundt. Der er fjernvarme og et flot energimærke B, der sikrer god økonomi. 
 
Huset er opdelt i en voksen- og en børneafdeling, så du får en unik og funktionel opdeling af boligen. Børneafdelingen består af 2 flotte værelser, der er perfekte til børnene, samt et lækkert badeværelse med bruseniche. I voksenafdelingen finder du yderligere 2 gode værelser, hvoraf det ene er med walk-in-closet. Derudover er der et andet lækkert badeværelse med bruseniche og et skønt spabad.
 
Køkken alrummet er en drøm for enhver madentusiast, og det er en perfekt ramme for at skabe hyggelige og mindeværdige øjeblikke med familie og venner. Køkkenet er designet med den nyeste trend inden for køkkenindretning i tankerne, lyst og indbydende, og her får du alle de lækre køkkenfaciliteter, du kan ønske dig. I forlængelse af alrummet vil du også finde en opholdsstue, som er perfekt til at underholde dine venner og familie i stil og elegance. De store vinduespartier i stuen skaber et fantastisk lysindfald og giver dig en betagende udsigt over haven. Det store bryggers, som er praktisk placeret tæt på køkkenet, har alt hvad du behøver af faciliteter, inklusiv vaskemaskine og tørretumbler.
 
Til boligen hører en stor muret garage på hele 69 kvadratmeter, som giver dig rig mulighed for at have plads til både bil og opbevaring.
 
Beliggenheden er også ideel, da boligen er beliggende i et børnevenligt kvarter med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder, som fx indkøb, skole, daginstitution og idrætshal. Kom og oplev denne fantastiske bolig selv, og oplev det bedste af komfortabel og funktionel bolig med masser af plads og muligheder. Du vil ikke blive skuffet!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail