×
Kontantpris: 575.000 kr.
Købsaftale underskrevet

Toften 17, Tastum, 7850 Stoholm Jyll

Boligen

  • Kontantpris kr. 575.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 166
  • Garage 72
  • Værelser 6
  • Grundareal 730
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.618
  • Byggeår 1972

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Toften 17, Tastum, 7850 Stoholm Jyll

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Her finder I en spændende og rummelig villa på 166 kvm. Villaen giver hele familien god plads med hele 5 soveværelser. Villaen ligger i yderste række til åbne marker, så I får udsigt direkte til langstrakte vidder og et skønt dyreliv.


 
Her finder I en spændende og rummelig villa på 166 kvm. Villaen giver hele familien god plads med hele 5 soveværelser. Villaen ligger i yderste række til åbne marker, så I får udsigt direkte til langstrakte vidder og et skønt dyreliv.
 
 
I kommer til at bo i en utrolig hyggelig landsby, der er omkranset af marker og skøn natur. Tastum er en aktiv landsby med et godt sammenhold. Der er gode pasningsmuligheder samt gode busforbindelser til både Skive og Viborg. Desuden er der boldbane og legeplads kun 100 meter fra boligen. Der er 10 minutters kørsel til Stoholm eller Skive, som byder på alt til hverdagens fornødenheder.
 
En villa som denne er et oplagt valg for jer, der drømmer om at bo i et hyggeligt og naturskønt område.
 
Boligens indretning: Entre. Rummelig vinkelstue med udgang til både terrasse og udestue. 5 soveværelser, hvor de 2 af værelserne ligger i den ene ende af huset, mens de øvrige er samlet i den anden ende. Der er derfor mulighed for at lave en voksen- og børneafdeling. Der er køkken med plads til spisebord. Badeværelset er med lyse fliser, separat bruseniche, toilet og bordarrangement med vask og skabe. Bryggers med håndvask. Fra bryggerset kan I gå direkte ud under carporten og videre til garagen, helt tørskoet.
Garagen er et kapitel for sig, da I her får masser af muligheder for udnyttelse til diverse hobbyaktiviteter. Garagen har endvidere et par gode disponible rum. Der er en skøn aflukket have med et par gode terrasser, og ligeledes med en dejlig udsigt til de åbne marker.
Velkommen HJEM.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail