×
Villa
Pris: 3.095.000 kr.

Jernbanevej 124, Søby , 7840 Højslev

Boligen

  • Pris kr. 3.095.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 166
  • Antal værelser 5
  • Grundareal 1.088
  • Energimærke A2010
  • Ejerudgift pr. md. kr. 2.045
  • Byggeår 2014

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Jernbanevej 124

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Villa i særklasse - i børnenes kvarter

En skøn og familievenlig bolig, hvor kvalitet, komfort og beliggenhed går op i en højere enhed. Denne villa er en sand oplevelse, som uden tvivl er et besøg værd. Den store detaljerigdom og de mange delikate indslag fortjener at blive set med egne øjne, for nogle gange er ord simpelthen ikke nok.

Jernbanevej er et nyere boligkvarter i Nr. Søby, hvor der gennem de senere år er spiret mange nye ejendomme op og mange børnefamilier er flyttet til. Det har skabt et spændende kvarter, hvor især hele familien kan nyde godt af den børnevenlige beliggenhed med sti til skole og børnehave samt Søby-Højslev Arena med bl.a. haller og motionscenter.

Denne betagende villa er opført i 2014 som et fuldmuret hus og med materialevalg fra øverste hylde. Alt fremtræder som en gennemtænkt helhed, hvor der bestemt ikke er gået på kompromis med noget. I får et hjem med masser af luksus for hele familien.

Villaen er bygget op i ét attraktivt plan med en stor isoleret garage, der er fuldt integreret med boligen, så festlokalet hurtigt kan indrettes på livets mærkedage. I forlængelse af garagen er der integreret et dejligt stort udhus til opbevaring af haveredskaber, cykler mv. Foran huset oplever I en velplejet prydhave, der tager sig godt ud, mens I bagved kan se frem til at nyde det lune sommerhalvår i den dejligste have, hvor solen kigger forbi fra alle vinkler. Særligt kan I glæde jer over den store, velanlagte terrasse, der byder på flere indretningsmuligheder, alt efter sol og vind, mens I nyder et koldt glas vin over sommersalaten og de møre grillbøffer.

Husets indre er karakteriseret ved et stilfuldt look, præget af gode, integrerede løsninger samt velvalgte materialer af høj kvalitet hele vejen igennem. Der er troldtekt lofter overalt for en god akustik, ligesom der er gulvvarme, spots, samt lofter til kip i stue og køkken alrum.

Boligens helt store oplevelse er det åbne køkken alrum i forening med stuen. I får et ægte feinschmeckerkøkken med hvide 20 mm kompositstensbordplader. Køkkenet er udstyret med alt i hvidevarer og lækre integrerede løsninger. Alrummet har plads nok til det store spisebord, hvor den større familie har plads til hyggelige sammenkomster.

Opholdsstuen har et fantastisk lysindfald fra de høje vinduespartier, der går helt ned til gulvet. Her er der også rigeligt med plads til indretning af såvel sofahjørne og lænestole.

Den lækre stil fortsætter i de to badeværelser, som har en luksuriøs karakter med grebsfri sort eg skuffer i begge bad med 12 mm corianbordplader og væghængte toiletter. På det store badeværelse er der dobbelt brus, stor vask og bordplade i god længde, så der er plads til alle.

Det ene badeværelse ligger i direkte forbindelse til soveværelset, som også har eget walk-in-closet. Både soveværelset og de øvrige 3 værelser har grå/eg laminatgulv, som er meget slidstærkt.

Den store entre har skydedørsvæg med plads til at gemme det meste af vejen og evt. en skjult fryser. Fra entreen er der desuden udgang til et flot bryggers med gode opbevaringsmuligheder bag skydedøre, hvor også hævet vaskemaskine og tørretumbler er skjult.

Velkommen i jeres nye hjem!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl