×
Sommerhus
Pris: 1.095.000 kr.

Muslingevej 46, Grønning , 7870 Roslev

Boligen

  • Pris kr. 1.095.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeSommerhus
  • Boligareal 85
  • Antal værelser 4
  • Grundareal 3.659
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.460
  • Byggeår 1972

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Muslingevej 46

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Er I til udsigt og strandliv ved fjorden?

Er I til udsigt og strandliv ved fjorden?

Så skal I se nærmere på dette sommerhus, hvor I kan udleve drømmen om sommerhushygge og alt hvad der følger med her ved Lyby Strand.

Velkommen til Lyby Strand. Her hersker et dejligt naboskab, hvor skønne arrangementer ofte afholdes. Hvert år inviteres der til Sankt Hans aften ved vandet, hvor der tændes op i bålet, afholdes taler og bliver hygget med god mad. Her kan I også nyde de sjove sommerfester eller forkæle smagsløgene på LYBYSTRAND Krostue og Iscafé, spisestedet der serverer velsmagende retter i skønne omgivelser med bølgernes brusen i baggrunden.

I får den skønneste udsigt mod fjorden, ind over Grønnedal, hvor der løber en mindre bæk, ligesom der er gangsti ned til fjorden. Her finder I roen, hvor I kun forstyrres af det rige dyre og fugleliv, der hersker året rundt. Dette er også stedet, hvor I kan være jer selv og med god afstand til naboer.

Fritidshuset ligger henslængt på en 3.659 kvm. stor grund, der ligger højt placeret med en skøn udsigtsterrasse, som indbyder til kortspil, middage under åben himmel og stjernekiggeri i de sene aftentimer. Efter at have tilbragt dagen på stranden, kan I slutte af med en forfriskende tur i udespaen og stadig nyde udsigten ned mod fjorden. Her kommer I til at nyde livet i fulde drag.

Der er tilhørende anneks med et par køjepladser, samt et skur med god plads til opbevaring.

Indenfor åbner huset op for 85 veludnyttede kvm, hvor man straks fornemmer den klassiske sommerhus-charme. Planløsningen har to soveværelser, et veludstyret køkken med lyse låger, et pænt lyst badeværelse med bruseniche, toilet og skabsarrangement med nedfældet håndvask, samt en meget stor stue, hvor det skønne dagslys let kommer ind gennem de store vinduespartier. Der er brændeovn i stuen, ligesom der er terrassedør mod både syd og vest.

Her er I garanteret en sommer med ferie-fornemmelser.

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl