×
Villa
Pris: 1.495.000 kr.

Ramsdahlsvej 81, Dommerby , 7800 Skive

Boligen

  • Pris kr. 1.495.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 150
  • Garage 30
  • Antal værelser 4
  • Grundareal 943
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.955
  • Byggeår 1979

Plantegninger

Plantegning Ramsdahlsvej 81

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Moderniseret villa med skøn beliggenhed

Moderniseret villa med skøn beliggenhed.

Det hyggelige Dommerby har måske den dejligste beliggenhed af alle Skives omkringliggende bydele. Her er en venlig atmosfære og en hyggelig stemning, der understreges af de grønne marker og åbne vidder, der omkranser Dommerby. I nabolaget ligger en børnehave og samtidig er I kun en kort cykeltur fra Højslev skole, handlemuligheder og togstation, der sikrer jer en nem og bekvem hverdag, hvor I aldrig vil mangle noget. Området har også et meget aktivt lokalmiljø, der byder på masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre. Både stadion og Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder, med bl.a. motionscenter og friluftsbad. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele! Her er der helt igennem skønt!

Denne bolig på Ramdahlsvej er perfekt til jer, der ønsker en moderniseret og velholdt villa, hvor der er rum til, at hele familien kan udfolde sig ude såvel som inde. Og huset ligger direkte op til åbne marker, så udsigten fejler bestemt ikke noget. Her finder I roen og et skønt dyreliv lige udenfor døren.

Den 943 m2 store grund sikrer jer et dejligt udeliv i haven, som ikke kræver meget vedligeholdelse, men derimod indbyder til mange hyggelige stunder på terrassen og familieaktiviteter på plænen. Til huset hører en muret garage på 30 m2 med et dejligt hobbyrum.

Indenfor byder den veludnyttede 1-plans villa på en familievenlig planløsning, hvor hver enkelt m2 er udnyttet fuldt ud. Der er fire gode soveværelser, så der nok værelser til, at alle kan indrette sig godt. Fra forældrenes soveværelse er der en-suite badeværelse med bruseniche. Herudover er der endnu et badeværelse med bruseniche med adgang fra entreen, så det også fungerer som gæstetoilet. Køkkenet præsenterer sig flot med den sorte bordplade og de hvide låger i skarp kontrast, og her får I god bordplads til madlavningen. Her er samtidig plads til et godt spisebord, hvor familien kan samles til de daglige måltider, mens I kan nyde den skønneste udsigt til markerne og i det hele taget mærke dagslyset, der flyder ind i rummet fra vinduerne. I hjertet af boligen finder I den store vinkelstue, hvor der både er plads til spisestue og hyggehjørne med stor sofa, hvor familien rigtig kan flyde ud sammen. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse. Endelig er der baggang med bordaarangement med skabe og vask, samt installationer til vaskemaskine. Alt i alt kommer I til et lyst og dejligt hjem.

Velkommen HJEM !

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl