×
Villa
Pris: 1.195.000 kr.

Rugbakken 4, Dommerby , 7840 Højslev

Boligen

  • Pris kr. 1.195.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 134
  • Garage 22
  • Antal værelser 4
  • Grundareal 768
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.502
  • Byggeår 1968

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Rugbakken 4

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

ETPLANS VILLA TÆT PÅ INDKØB, SKOLE OG DAGINSTITUTION!

ETPLANS VILLA TÆT PÅ INDKØB, SKOLE OG DAGINSTITUTION!

Velkommen til Rugbakken 4, hvor jeres nye hjem venter; en 134 m2 stor villa, som er skræddersyet til familien. Villaen fremstår moderniseret med en fin lys indretning overalt og er 100% indflytningsklar. Den røde murstensvilla er veludnyttet og indretningen er udført til perfektion med plads nok til børnefamilien.

Indenfor byder denne bolig på hele 3 værelser. Boligens hjerterum er helt sikkert det store opholdsrum, her smelter stuen og det flotte køkken naturligt sammen med et overvældende lys fra de mange sydvendte vinduer mod terrassen. Pladsen er vidunderlig, så indretningsmulighederne er mange til både sofaarrangement og spiseafdeling i forlængelse af køkkenet. I det flotte køkken er der kælet for detaljerne. Her får man et stilrent design og en skøn køkkenø. Køkkenet er veludstyret med hårde hvidevarer, der bl.a. inkluderer et amerikaner køleskab. Badeværelset er med et flot lyst badmiljø og med bruser. Huset rummer udover en entre også en praktisk baggang, hvor der er bryggersfunktion med masser af skabe, bord med vask, samt plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Vi fortsætter udenfor, hvor der venter jer en muret garage med et stort hobbyrum, et drivhus og et skur til opbevaring. Haven er velindrettet med masser af græsarealer og med et par dejlige terrasser. Den ene af terrasserne er med udgang fra stuen og sydvendt. Denne terrasse er endvidere overdækket, så I har mulighed for at nyde sommerdagene til langt ud på aftenen. I det hele taget giver denne villa jer mulighed for, at hele familien kan nyde udelivet.

Villaen er beliggende i et roligt villakvarter, hvor I kan se frem til en tryg og fredelig tilværelse. Her er en venlig atmosfære og en hyggelig stemning, der understreges af de grønne marker og åbne vidder, der omkranser Dommerby. Samtidig er I kun en kort cykeltur fra Højslev Stationsbys daginstitution, skole, handlemuligheder og togstation, der sikrer jer en nem og bekvem hverdag, hvor I aldrig vil mangle noget. Busstop findes i øvrigt 1 minuts gang fra hoveddøren. Området har også et meget aktivt lokalmiljø, der byder på masser af fritidsaktiviteter for både børn, unge og ældre. Både stadion og Søby-Højslev Arena byder sig til med alskens muligheder, med bl.a. motionscenter og friluftsbad. Med andre ord er det altså en lille by, der har det hele! Her er der helt igennem skønt!

VELKOMMEN HJEM !

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl