×
Villa
Pris: 1.245.000 kr.

Sofievej 7 , 7800 Skive

Boligen

  • Pris kr. 1.245.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeVilla
  • Boligareal 144
  • Garage 31
  • Antal værelser 5
  • Grundareal 1.195
  • Energimærke D
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.769
  • Byggeår 1970

Dokumenter

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Sofievej 7

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Særdeles velholdt villa på lukket vej

På Sofievej 7 i Vinde ligger denne gule murstensvilla i ét plan og venter på den helt rette køber, der ønsker en attraktiv beliggenhed med mulighed for den skønneste udsigt til åbne marker og en stor grund på 1.195 kvm. Alt er børnevenligt med en placering for enden af stikvejen.

De 144 kvm kan byde på en dejlig vinkelstue, hvor der er plads nok til, at I kan indrette jer med fx en sofa-afdeling, en tv-afdeling samt en rummelig spisestue. Stuen byder endvidere på en skøn pejseindsats, der kan bidrage med den hyggeligste varme på de kolde vinterdage. Den fortryllende grønne udsigt til haven kan I nyde fra de store vinduespartier, som også giver rummet et skønt lysindfald. Fra stuen kan I slå dørene op til den vidunderlige udestue, som uden tvivl vil blive benyttet, når hele familien skal samles. Her kan I både nyde udsigten og varmen fra den lille brændeovn, som kan opvarme hele udestuen. Er I mere til at mærke solens varme stråler, er det bestemt også muligt at slænge sig i en liggestol på den åbne fliseterrasse.

Boligen har tre gode værelser, så der er god plads til at huse børnefamilien eller måske få det kontor, som længe har været en drøm. Skulle I senere få brug for et ekstra værelse, kan I evt. se på en omlægning af bryggerset eller måske i vinklen af stuen. Det flotte køkken er med lyse elementer og bordplade, og fremstår meget præsentabelt. Fra køkkenet tilgår I et skønt viktualierum, så der er masser af opbevaringsmuligheder, når I har været på storindkøb. Der er endvidere plads til et spisebord, så det er oplagt at assistere børnene med lektiehjælp, når aftensmaden skal kreeres. Ved siden af køkkenet ligger et rummeligt bryggers med plads til diverse former for opbevaring samt vaskefaciliteter. Husets moderniserede badeværelse står meget tidssvarende og byder på væghængt toilet, håndklædetørrer, bruseniche og et pænt badmiljø med gode skabsfunktioner. Fra entreen er der endvidere adgang til et fint lille gæstetoilet, som er med lys indretning.

Haven er rigtig hyggelig med smukke buske og træer, og er der en botaniker gemt i familien, er der også plads til en køkkenhave med hjemmedyrkede grøntsager og krydderurter.

Til ejendommen hører også en garage, hvor der er plads til at parkere bilen sikkert og trygt.

Huset ligger i det populære Vinde ca. 4 km fra Skives centrum. Indenfor ca. 2,3 km findes der bl.a. skole, daginstitution, idrætshal og gode indkøbsmuligheder.

Velkommen hjem, her på Sofievej i Vinde!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl