×
Rækkehus
Pris: 1.395.000 kr.

Thomsensgade 20D , 7800 Skive

Boligen

  • Pris kr. 1.395.000
  • Link Tjek Boliglån
  • BoligtypeRækkehus
  • Boligareal 114
  • Antal værelser 4
  • Energimærke C
  • Ejerudgift pr. md. kr. 1.582
  • Byggeår 1993

3D TOUR

Plantegninger

Plantegning Thomsensgade 20D

VIL DU VIDE HVAD DIN EGEN BOLIG ER VÆRD?

Anbefalinger fra sælgere:

Få en gratis salgsvurdering

23 90 78 01

Yderst velholdt enderækkehus

På Thomsensgade 20D ligger dette pæne og yderst velholdte enderækkehus og venter på sin nye familie. Boligen er opført i 1993, og er beliggende midt i Skive by, og derfor har I også gågaden lige om hjørnet og dermed alle dagligdagens fornødenheder lige ved hånden.

Rækkehuset præsenterer sig selv smukt med en facade af røde mursten, med hvide karme om vinduerne og med et rustrødt tegltag, og foran hoveddøren ligger et hyggeligt og dejligt terrassemiljø, hvor tilværelsen kan nydes i private rammer. Hertil knytter sig et skur, hvor I kan gemme havehynderne og parasollen om vinteren, og bilen kan parkeres i egen carport næsten lige ved døren.

Indendørs får I en bolig på 114 kvadratmeter i to plan, hvor den hyggelige og varme stemning er gennemgående, og det samme gælder kvalitetsmaterialerne og det helt exceptionelle lysindfald. Hoveddøren åbner op til entréen med adgang til gæstetoilettet. Køkkenet står med fine, hvide fronter og gemmer på alt i hårde hvidevarer og med udgang til terrassen, og det står i åben forbindelse med alrummet, hvor der er plads til en spisekrog. Ved siden af breder den hyggelige stue sig, som byder på et hav af indretningsmuligheder med plads til både en større spiseafdeling og sofahjørne. Oppe på 1. salen ligger tre gode værelser og et stort klinkebadeværelse med separat bruseafdeling.

Med denne adresse er I få minutters gang fra den hyggelige gågade, hvor butikkerne ligger som perler på snor, og hvor de hyggelige cafeer og lækre restauranter pryder gaderne rundt om. Der er kort til skoler og daginstitutioner, og samtidig er I blot i gåafstand fra bus og banegård.

Perfekt for kæresteparret, børnefamilien eller seniorerne!

BESTIL EN FREMVISNING HER

Din besked er blevet sendt
Der skete en fejl.

Carl Henrik Tallaksen

Ejendomsmægler, Indehaver


Galleri

×
Beskeden blev sendt
Der skete en fejl