Aakjærsvej 76

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1123
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 145 m2
  • Grundareal: 1265 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1916
  • Energimærke: E

Beskrivelse

En stort set gennemrenoveret villa åbner sine døre på Aakjærsvej 76. Du er her ikke i tvivl om, at du får de bedste betingelser, uanset om det bliver din første bolig eller nærmere er tænkt som et mindre sted, efter børnene er fløjet fra reden.

Villaen præsenterer sig som en klassisk rødstensbolig i to etager. Alderen afspejler langt fra standen, for det er tydeligt, at der er lagt kærlighed i renoveringsprojektet, og de 145 indvendige kvadratmeter holder for det meste en rød tråd med minimalisme og neutrale farver.

Planløsningen er aldeles glimrende, hvis man har behov for store armbevægelser. Rummene er nemlig store, og i stueplan finder du entré, køkken, bryggers, badeværelse, disponibelt rum og et vinkelstuemiljø. 

Køkkenet består af et mørkt gulv og lyse træfarver på de tidløse moduler sætter tonen, og der er naturligvis plads til en spisekrog og allerede indrettet med alt i hårde hvidevarer. Bryggerset er indrettet i præcis samme stil, og så er der blevet god plads til vaskefaciliteter. I stuen er det samme historie med farvevalget, og dertil hører en god portion charme med, der stammer fra ilden i brændeovnen og lysindfaldet gennem de sprossede vinduer. Rummet er nemt at indrette, og der er såmænd både plads til en blød sofa og et langt spisebord.

Tager man trappen mod førstesalen, breder resten af kvadratmeterne sig ud. En voluminøs repos giver adgang til de to værelser og et gæstetoilet, og især soveværelset er enormt dejligt og endda muligt at dele op, hvis man mangler værelser.

Også en dejlig grund hører til ejendommen, hvor du både har grusbelagt indkørsel op mod garagen med fyrrum og brændeskur, og en grøn have giver mulighed for hygge under åben himmel. Der er allerede anlagt en fliseterrasse mod sydvest, så du straks kan komme til at nyde solen på matriklen, og her er det også oplagt at holde grillmiddage, så snart vejret er til det.

Grønning er en lille landsby med højt til himlen og natur, så langt øjet rækker, men du har samtidig kort vej til de daglige gøremål. Fem minutter bag rattet tager jer til Breum, hvor du kan klare de daglige indkøb i den lokale brugs, mens ti minutters køretur leder dig til centrum af Skive. Som prikken over i’et har du kun et lille kvarter i cykelsadlen, før du når til kysten langs Skive Fjord. Scenen er sat for varme sommerdage på stranden eller lange gåture i den friske havluft.

Velkommen hjem!

Kontakt