Åløkken 1C

  • 77 m2
  • 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 77 m2
  • Grundareal: 801 m2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1965
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Nu udbydes denne fine og velindrettede rødstensvilla, som er beliggende i det naturskønne Vridsted. Det lille bysamfund omringes af langstrakte vidder og markfyldte bredder så langt, øjet rækker, og her kan familien i sandhed slå sig ned og nyde tilværelsen ganske uforstyrret. Huset ligger godt tilbagetrukket fra vejen, så man får en rolig og afskærmet beliggenhed.

Indendørs er den hyggelige og varme stemning gennemgående. Planløsningen er helt ideel, og den er perfekt for den lille børnefamilie eller parret, uanset om I er unge, eller om ungerne er fløjet fra reden.

Boligen byder på et velholdt og funktionelt køkken med gode opbevaringsmuligheder, og her kan I kan være fælles om madlavningen. Rummet er stort nok til, at I kan indrette jer med et spisebord. Ved siden af køkkenet breder vinkelstuen sig ud, og her skinner solen ind gennem vinduerne og skaber lys og luft.

Boligen kan prale af en hel værelsesafdeling med tre gode værelser, hvoraf de to har indbygget skabe. Derudover er der et badeværelse med bruseniche, et praktisk vaskebryggers, hvor I kan klare alle de praktiske sager og til sidst et disponibelt rum.

Huset er også omkranset af en dejlig havegrund på 801 kvm. I havens solrige oase er der lagt op til minimalt vedligehold grundet den velanlagte græsplæne, som blot skal klippes i ny og næ. Ejendommen råder naturligvis også over en carport med et indbygget redskabsskur, der giver masser af plads til at opbevare havemøblerne, græsslåmaskinen og haveredskaber.

Nærområdet byder på alt hvad en familie har brug for i hverdagen. I kort gåafstand fra adressen finder I både skole, indkøbsmuligheder, daginstitution, skole og idrætsfaciliteter. Ved byen er der desuden små skovområder, og Karup Å slanger sig vest for boligen. Vridsted har et aktivt foreningsliv og en aktiv idrætsforening, hvor I finder aktiviteter for både store og små. Den nærmeste større by er Skive, og hertil kommer man i løbet af ti minutters kørsel i bil, eller med bus fra stoppestedet. Herfra kan man også tage bussen til Viborg og Herning.

Velkommen til!

Kontakt