Ahornvænget 50

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2007
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 156 m2
  • Grundareal: 775 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1970
  • Energimærke: D

3D TOUR

FLYFOTO

Beskrivelse

Vil I bo tæt på naturområde med Karup Å og børnevenlige stisystemer? Så tag et kig på Ahornvænget 50, hvor der ligger den skønneste villa. Ejendommen danner de perfekte rammer for en rolig og tryg hverdag, og den er ligeså perfekt for jer, der ønsker god plads i drømmeboligen. Her får I ikke mindre end 276 veludnyttede kvadratmeter.

Denne mulighedsrige villa ligger perfekt tilbagetrukket på en rolig villavej i den sydlige del af Skive og til villaen hører endvidere en carport med redskabsrum. En helt lukket have omkranser desuden hjemmet, og den vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber. Den ligger helt ugenert, og samtidig gemmer den på hyggelige terrasseområder, der naturligvis vender perfekt mod både syd og vest. Her vil familien uden tvivl tilbringe mange hyggestunder sammen.

Huset er opført i 1970, men fremstår dog slet ikke originalt, da der er blevet moderniseret ret så gennemgribende, så boligen fremtræder både lys og med tidssvarende indretning.

Bag hoveddøren udfolder villaen sig med et stueplan og en ret så fantastisk kælder. I stueplan er der tre soveværelser, hvor I alle kan indrette jer godt. I samme afdeling som værelserne finder I husets store flotte badeværelse, der er med bruseniche, badekar og væghængt toilet. Stueplan rummer også et dejligt gæstetoilet.

Boligens hjerte ligger i midten af det hele, og det er det store køkken alrum, hvor det funktionelle køkken skaber optimale arbejdsforhold, når aftensmaden skal laves. Der er masser af anvendelig skabsplads, og den megen bordplads gør det oplagt at tage børnene med i køkkenet. Alternativt kan de sidde og lave lektier ved spisebordet i alrummet. Et køkken med den ene lækre detalje efter den anden, som uden tvivl imponere feinschmeckeren. Som fx det indbyggede lille viktualierum og køkkenøen, der skaber en naturlig opdeling fra resten af rummet.

Endelig er der i husets stueplan en hyggelig opholdsstue, hvor I særligt vil lægge mærke til det skønne dagslys, der strømmer ind fra de store vinduespartier, men også at stuen indbyder til hyggelige stunder, hvor I kan nyde den svage knitren fra pejseindsatsen.

Kælderen indbyder virkelig til at gøre brug af de mange fine kvadratmeter og der er tilmed god loftshøjde. Der er indrettet med et fint toilet, et skønt disponibelt rum, et stort bryggers, der fungerer som både vaskerum og bagindgang, og sidst men ikke mindst finder I det store aktivitetsrum, så I fx får muligheder for at holde gilde, lade teenageren udfolde sig med sine kammerater eller blot lade jeres hobby fylde rummet. I har uanede muligheder her.

Villaens beliggenhed gør den ikke mindre ideel til børnefamilien. I har stort set alle de faciliteter, I kunne ønske jer indenfor nærmeste rækkevidde. I flæng kan nævnes Ådalskolen, daginstitution, fodboldbaner, Kulturcenter Limfjord, Skive Badeland, Skive Hallerne, og gode indkøbsmuligheder. Indenfor ca. 100 meter kommer I til naturstien, der snor sig langs Karup Å, så der er rige muligheder for vandreture i nærheden. På en kort cykeltur kan I nå togstationen, samt hyggelige Skive bymidte, som foruden mange gode caféer og restauranter, også kan byde på et stort udvalg af specialforretninger og supermarkeder.

Huset opvarmes med fjernvarme.

Velkommen på Ahornvænget 50 – denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd!

Kontakt