Ahornvænget 77

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 2476
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 209 m2
  • Grundareal: 2051 m2
  • Antal plan: 1
  • Værelser / stuer: 9
  • Byggeår: 1970
  • Energimærke: C

3D TOUR

Beskrivelse

Liebhaver villa med skøn udsigt til Karup Å og dets naturområde.

Her kommer I til at bo lige midt i det attraktive naturområde med Karup Å og børnevenlige stisystemer? I får en meget rummelig bolig på 209 kvm, perfekt for jer, der ønsker god plads og rigeligt med værelser i drømmeboligen. Dette er stedet, hvor børnene vil elske at bo, for det bliver ikke bedre for børnene, med skole og børnepasning lige om hjørnet. Herudover kan I drage nytte af en super anvendelig garage på 61 kvm, der af sælger har været benyttet til mange formål, herunder lejlighedsvis til gildesal og hobbyrum. Herudover er der en dobbelt carport og et skur til opbevaring af haveredskaber og cykler.

Villaen ligger for enden af vejen og vender direkte ud til naturstien og Karup Å, og grunden er på hele 2.051 kvm, så der er masser af plads til både at indrette en skøn have, men så sandelig også rigeligt med plads til, at børnene kan udfolde sig med leg og boldspil. Der er i vinklen af huset et dejligt terrasseområde, der naturligvis vender perfekt mod både syd og vest. Her vil familien uden tvivl tilbringe mange hyggestunder sammen. Og til de morgenfriske er der på østsiden en skøn lukket gård, hvor kaffen kan nydes uforstyrret i morgensolen.

Bag hoveddøren udfolder 1-plansvillaen sig med hele 6 værelser, så der skulle gerne være plads nok til jer alle i familien eller til jeres gæster. I indretningen finder i følgende fordeling: Køkken med spiseplads, spisestue til det store bord, rummelig opholdsstue med brændeovn, 6 værelser, 2 badeværelser med bruseniche, gæstetoilet, entre, hall og bryggers.

Boligens hjerte ligger i midten af det hele, hvor køkken, spisestue og dagligstue ligger i forlængelse af hinanden, hvor dørene slåes op efter behov.

Der er endvidere indrettet et disponibelt rum på loftet, hvortil der er etableret fast trappe fra husets entrè.

Villaens beliggenhed gør den ideel til børnefamilien. I har stort set alle de faciliteter, I kunne ønske jer indenfor nærmeste rækkevidde. I flæng kan nævnes Ådalskolen, daginstitution, ungdomsuddannelser, fodboldbaner, Kulturcenter Limfjord, Skive Badeland, Skive Hallerne, og gode indkøbsmuligheder. På den anden side af hækken ligger naturstien, der snor sig langs Karup Å, så der er rige muligheder for vandreture i nærheden. På en kort cykeltur kan I nå hyggelige Skive bymidte, som foruden mange gode caféer og restauranter, også kan byde på et stort udvalg af specialforretninger og supermarkeder.

Huset opvarmes med fjernvarme og der er installeret et solcelleanlæg til egen el-produktion. Der er udarbejdet et flot energimærke med karakteren C.

Velkommen på Ahornvænget 77 – denne spændende villa er uden tvivl et besøg værd!

Kontakt