Ahornvej 2

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1303
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 163 m2
  • Grundareal: 1081 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1973
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Velholdt etplansvilla på lukket vej i hyggeligt lokalsamfund

Næste stop på boligjagten bliver den lille by, Lem, som ligger i naturskønne omgivelser med kort vej til Limfjorden og et kvarters kørsel til bylivet i Skive. Her bliver I en del af et engageret lokalsamfund, som byder på alt fra den lokale købmand til skole, daginstitution og et aktivt forsamlingshus, så her finder I alt, hvad hverdagen kræver – og mere til.

I skal nærmere bestemt sætte kurs mod det lukkede vænge, Ahornvej, og her i de fredelige rammer bydes I velkommen af jeres nye hjem; en dejlig etplansvilla, der omkranses af grønne trækroner og en fin forhave, som tilsammen sørger for et rigtig godt førstehåndsindtryk. Bilen kan parkeres i den tilhørende garage, og herefter går turen indenfor, hvor boligen folder sig ud med hele 163 kvadratmeter, der kan blive et skønt hjem til eksempelvis børnefamilien. Her er plads nok, så her kan tilværelsen udfolde sig med både et hyggeligt hverdagsliv og kommende familiefester!

Planløsningen lader intet tilbage at ønske, for den udnytter hver en kvadratmeter, så I får blandt andet et gæstetoilet, et flisebadeværelse og hele fire fine værelser samt et gennemgangsværelse, der er helt oplagt som kontor eller hobbyrum. Endnu et stort plus er bryggerset, som har egen indgang, og dette rum giver jer nogle praktiske kvadratmeter, der ofte står højt på børnefamiliens ønskeliste, for her får I plads til både vaskefaciliteter, opbevaring, overtøj og børnenes skoletasker.

Til slut bindes hjemmet sammen af de to herlige opholdsrum, nemlig spisekøkkenet og den store vinkelstue, som sætter den perfekte kulisse for samvær og familietid. Det er nemt at forestille sig, hvordan aftensmaden tilberedes, mens de øvrige familiemedlemmer slår sig ned omkring spisebordet, og samtalen kører uden afbrydelser, og i stuen kan I læne jer tilbage i sofaen med frit udsyn til haven. Takket være de mange brede vinduer får I en smagsprøve på, hvad der venter jer udenfor, og haven er et kapitel for sig, for den folder sig ud med grønt græs, buske, træer og smukke blomsterbede i fuldt flor, og det er tydeligt, at der er lagt en masse tid og kærlighed i de udendørs omgivelser. Haven orienterer sig samtidig perfekt mod sydvest, så på fliseterrassen er der lagt op til lyse sommeraftener med grillhygge og aftensol.

Velkommen til Ahornvej 2!

Kontakt