Allegade 54

  • 108 m2
  • 4

Information

  • Boligtype: Villa
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 108 m2
  • Grundareal: 466 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1937
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Mindre end én kilometer fra gågaderne i Skive midtby kan du og familien nu komme til at eje en dejlig og klassisk rødstensvilla i tre plan, som på alle fronter er lige til at flytte ind i og garanterer jer masser af muligheder på hver eneste etage.

Det første, der springer i øjnene ved denne bolig, er det fantastiske lys, som byder sig til overalt. Både i form af lysindfaldet, som stråler ind ad vinduerne, men også hvad angår materialevalget, der består af lyst og hvidt interiør – lige fra lyse trægulve til et moderne køkken med hvide elementer. Især stueetagen giver et dejligt førstehåndsindtryk og fremtræder samtidig som en god fællesafdeling i det daglige, hvor du kan trække dig tilbage med madlavning ude i køkkenet, mens familien hygger inde i de to stuer en suite ved siden af, der oplagt kan indrettes som både spise- og tv-stue.

Stueetagen indeholder også på praktisk vis et pænt gæstetoilet i forlængelse af køkkenet, hvilket gør boligen fuldtallig med toiletter på hver etage. I kælderniveauet samt på førstesalen findes nemlig et badeværelse med brusemiljø, så du og familien altid har et ekstra badeværelse ved hånden til de travle morgener, når alle skal i bad eller have børstet tænder inden skole og arbejde.

Dette er nemlig en familievilla med stort F. Det kommer både til udtryk på førstesalen, hvor der – udover et badeværelse med brus – findes tre gode og regulære soveværelser til glæde for store og små. Værelserne har alle en fin størrelse, hvor den sædvanlige møblering med seng og natbord fint kan ledsages af garderobe, skrivebord og reoler med legetøj. Derudover står kælderen til rådighed. En rigtig lækker og brugbar afdeling, der med sine to disponible rum giver mulighed for at inddrage sjove og finurlige aktiviteter, som adskiller sig fra den gængse dagligstuemøblering. Eksempelvis kan du skabe en hyggelig hjemmebiograf, et fitnessrum eller måske et fedt legerum til børnene – kun fantasien sætter grænser.

Til den dejlige villa hører en nem og overskuelig grund, som er anlagt delvist med græsplæne samt en skøn terrasse. Der medfølger også en stor carport samt et redskabsskur, hvor havemøblerne kan overvintre.

Et godt hjem centralt i Skive.

Kontakt