Amtsvejen 3

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 734
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 123 m2
  • Grundareal: 525 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1905
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Denne fine villa ligger i landsbyen Lihme under tre kilometer fra Limfjorden. Her får du muligheden for at overtage en  bolig, der kan udgøre et hyggeligt hjem for dig og din familie i et skønt naturområde.

Boligens stueetage består af et dejligt køkken-alrum, stor stue, et gangareal og et rummeligt badeværelse. I køkken og gang er der gulvfliser, og den åbne rumfordeling samt de gode vinduespartier lukker rigelige mængder lys ind dagen lang. Køkkenet er holdt i hvidt med lyse overflader, og her kan husets beboere sagtens være fælles om den daglige madlavning uden at træde hinanden over tæerne. Måltidet nydes i selve alrummet, hvor der er god plads til at have et spisebord stående, hvor man også kan have gæster til bords. Når det danske sommervejr viser sig fra sin mest charmerende side, kan du med fordel slå dørene op til terrassen og nyde maden i det fri.

Den store stue giver masser af indretningsmuligheder, og du har rigelig plads til at have det store sofahjørne stående i hyggekrogen, mens du stadig kan have et skrivebord stående, hvis du vil have en kontorplads i hjemmet. Badeværelset er indrettet med både badekar og bruseniche, og der er masser af skuffer og skabe til opbevaring af toiletsager og lignende. Det store gangareal indeholder en skabsvæg med skydedøre, hvor al overtøj til alle sæsoner problemfrit opmagasineres, og herude finder I også trappen op til førstesalen. Denne består pt. af ét åbent rum, der med et par skillevægge kan blive til flere gode værelser, hvis der skal børneværelser til.

Haven er nem at holde og giver gode forudsætninger til de haveinteresserede, der her får et blankt kanvas til at anlægge bede til blomster eller grøntsager. På taget findes solcellepaneler, der letter på el-regnskabet, og til huset hører to store disponible rum, der kan bruges til værksted, opbevaring eller hvad du nu ellers kan finde på.

Vi befinder os i den hyggelige landsby Lihme, der har et aktivt lokalliv centreret omkring medborgerhuset, der er det naturlige samlingspunkt for landsbyboerne. Under 100 meter fra matriklen ligger den lokale Brugs, og der er busforbindelser fra byen til Skive. Nærområdet byder på smuk natur, hvor det især er nærheden til Limfjorden, der bør fremhæves. Der findes daginstitutioner til de mindste i selve Lihme, den nærmeste skole er friskolen i Rødding, og i Spøttrup er der mulighed for fritidsaktiviteter i Spøttrup Kulturhal. Det tager knap tyve minutter at køre til hovedbyen Skive.

Der er lagt fiberbredbånd ind i huset.

Kontakt