Anlægsgade 46

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1515
  • Beliggenhedsby: 7870 Roslev
  • Boligareal: 227 m2
  • Grundareal: 834 m2
  • Værelser / stuer: 5
  • Byggeår: 1970
  • Ombygget: 1980
  • Energimærke: D

Beskrivelse

Flot familievilla med rummelighed og fantastisk placering for børnene.

På Anlægsgade 46 i Durup står denne imponerende villa klar til at byde jer velkommen. Her er stedet, hvor børnene vil elske at bo. Det bliver ikke bedre for børnene, med skole og børnepasning lige om hjørnet. En beliggenhed, hvor alt i hverdagen kommer til at gå lettere. Indenfor 1 km finder du det hele: Durup Skole, Børnegården Durup, Durup Idræts- & Svømmehal, Durup Stadion, Brugsen og Busstoppested ved Kirken. Byens borgere udgør et stærkt fællesskab og foreningslivet blomstrer, så mulighederne er mange for at deltage i fx idrætslige aktiviteter for både børn, unge og ældre.

Den bedste kvalitet ved huset, er uden tvivl den fantastiske indretning, som giver jer hele 227 kvadratmeter fordelt over ét plan – altså en virkelig rummelig villa med masser af plads til, at hele familien kan få deres eget personlige frirum, samtidig med at der stadig er masser af skønne opholdsarealer i overskud, hvor I kan tilbringe tid sammen til hverdag og til fest sammen med venner og øvrige familiemedlemmer.

Her får I kort sagt et hjem for livet. Et sted, hvor I kan forene dagligdagen med jeres hobby, da der til ejendommen også hører en skøn garage og et godt hobbyværksted, hvor der er god plads til at indrette sig på kreativ vis.

Ejendommen fremstår særdeles velholdt og hele boligen virker meget lys og venlig. Der er mange fine detaljer i boligen og man kan tydeligt se, at der er valgt kvalitetsmaterialer i indretningen med bl.a. lækre lyse gulve og travertin fliser flere steder.

I får her en bolig, der indeholder fem dejlige værelser med plads til alt lige fra kasserne med LEGO til skrivebordet og bogreolen. Dertil byder boligen på hele to badeværelser samt et ekstra gæstetoilet, og så får I masser af plads til at udleve hverdagen med både spisekøkken, alrum med brændeovn og en stor vinkelstue, der står hyggeligt indrettet med indbygget pejs i endevæggen mod syd. Som en sidste praktisk foranstaltning kan I se frem til at få et dejligt stort bryggers med adgang til et viktualierum, gode skabsløsninger, og med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt ekstra plads til en stor kummefryser.

Haven er sirligt passet og plejet – herude kan I skabe mange skønne sommerminder; spille fodbold på græsplænen, invitere til grillfest på terrassen eller høste grøntsager fra den store køkkenhave. Prikken over i’et udenfor er den store terrasse mod syd, der er placeret mellem bygningerne og virker som en halvlukket gårdhave, en skøn og ugenert plads i solen.

Der er installeret solceller og huset opvarmes med naturgasanlæg, hvor sælgers seneste årsforbrug af naturgas har været i alt kr. 12.597. 

Velkommen til hele familien!

Kontakt