Bakkedraget 26

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1708
  • Beliggenhedsby: 7800 Skive
  • Boligareal: 204 m2
  • Grundareal: 709 m2
  • Værelser / stuer: 7
  • Byggeår: 1947
  • Ombygget: 2007
  • Energimærke: C

Beskrivelse

Velkommen til en prisvindende villa i Skive. Her på Bakkedraget 26 kan vi byde indenfor til en fremvisning af denne højtbeliggende villa. Villaen emmer af kvalitet, og med et boligareal på intet mindre end 204 flotte kvadratmeter, er denne bolig som skræddersyet til børnefamilien.

Ejendommen er gennemgribende renoveret fra 2006, hvor den i øvrigt samtidigt blev tilbygget. Det er netop denne ombygning og tilbygning, der i 2006 blev præmieret med en boligpris fra Nykredit. Villaen præsenterer sig flot med en rød murstensfacade, store vinduer og et rødt tegltag. Indendørs er den smukt moderniseret med elegant interiør og flotte gulve, ligesom et naturligt lysindfald strømmer ind gennem de mange vinduespartier. Man får tilmed glæde af den dejlige, lukkede havegrund, som omkranser hjemmet. Haven kræver minimal pasning, og der er i stedet rig mulighed for at nyde tilværelsen på en af de mange solterrasser, hvorfra man kan nyde den fortryllende udsigt over området. For handymanden er der desuden et lækkert isoleret udhus, hvor mulighederne er mange. Herudover er der også et fint brændeskur.

Stueplan er indrettet med villaens store opholdsrum, hvor der er plads til hele familien. Køkkenet ligger i den ene ende af rummet, og det er opført i flotte elementer med alt i hårde hvidevarer. I åben forbindelse ligger både spisestuen og dagligstuen, som begge byder på gode indretningsmuligheder, og i midten af rummene står den flotte brændeovn, der bidrager med ekstra varme samt hygge. Stueplan byder også på et regulært værelse med skabsplads, et rummeligt bryggers med god opbevaringsplads samt et lækkert badeværelse med separat brus. Der er i forbindelse med moderniseringen lavet gulvvarme i hele stueetagen.

På førstesalen oplever man et sublimt lysindfald, og fra vinduerne har man endnu en smuk udsigt. Heroppe ligger yderligere fem indretningsvenlige værelser, hvoraf det ene har hems, en repos med skabsplads og endnu et moderne badeværelse i lyst design med dobbeltvask og stor bruseniche.

Villaen ligger højt placeret i landskabet, og den er omkranset af langstrakte marker. Alligevel er der kun 2 kilometer til Skives gågader, som huser alt fra teater og specialbutikker til spisesteder og indkøbsmuligheder. Samtidig kan børnefamilien glæde sig over det faktum, at der er kort afstand til skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter.

Velkommen til toppen af Bakkedraget!

Kontakt