Bakkevej 9

 • 167 m2
 • 4
 • 1.645.000 kr.

Information

 • Boligtype: Villa
 • Ejerudgift pr. md.: 1618
 • Beliggenhedsby: 7850 Stoholm Jyll
 • Boligareal: 167 m2
 • Grundareal: 726 m2
 • Værelser / stuer: 4
 • Byggeår: 1973
 • Energimærke: C

Beskrivelse

I et attraktivt villakvarter i hyggelige Stoholm, finder vi denne enormt charmerende villa fuld af luksus og lækre materialer. Boligen fremtræder med sine 167 flotte kvadratmeter meget velholdt, og den kan nemt indrettes til at rumme den store familie. Bakkevej ligger med grønne, idylliske omgivelser praktisk talt lige i baghaven. Fra huset er der et view til græsplænerne ved Stoholm Fritids- og Kulturcenter. Fra den attraktive placering er der under 600 meter til både skole og børnehave, og flere indkøbsmuligheder kan findes i bymidten i en afstand af 700 meter. Stoholm har alt, hvad man lige skal bruge i en travl hverdag, men er der alligevel behov for at bevæge sig udenfor de trygge rammer, finder man både gode bus- og togforbindelser mod Viborg eller Skive.

Huset er løbende moderniseret stort set overalt. Bl.a. er taget udskiftet i 2014 og der blev samtidig efterisoleret på loftet. I samme forbindelse kom der vedligeholdelsesfri Hardyplank på gavlene. Vinduer og døre er udskiftet. Der er nyt badeværelse fra 2004 med gulvvarme, og gæstetoilet er moderniseret i 2017. Endvidere er der installeret nyt naturgasfyr i 2016. Bemærk de lave varmeudgifter. Køkkenet er renoveret i 2017 med ny lakering.

Den flotte villa er allerede fra vejen klar til at kunne byde gæster velkommen indenfor. De store vinduespartier skaber en åben og imødekommende stemning, der ikke er til at tage fejl af. Her kan man parkere familiens foretrukne køretøj i carporten, hvorfra der er adgang til hobbyværksted og skur. Bag villaen ligger en dejlig, grøn have, der bringer glæde til både store og små på solrige dage. Her findes også en delvist overdækket fliseterrasse hvor mange sommermiddage kan nydes i solrige omgivelser, og selv når dagene bliver kortere og temperaturene lavere, kan omgivelserne nydes med optænding i pejsen og ekstra varme og hygge til omgivelserne. Indvendigt breder de mange kvadratmeter sig ud i en skøn planløsning fuld af lækre detaljer. Alle fire værelser samt den ene stue er belagt med flotte plankegulve, der giver et lækkert udtryk. I opholdsstuen er der det flotteste lysindfald fra blandt andet ovenlysvinduet, og med brændeovn og en rumdeler med en snært af moderne retro er den hyggelige stue i dén grad noget for sig. Fra spisestuen, hvor der er gulvvarme, er der adgang til det charmerende køkken med alt i hårde hvidevarer samt spiseplads og store vinduespartier, hvorfra en dør åbner op til bryggerset med håndvask og vaskemaskine. I villaen findes både badeværelse og gæstetoilet, der begge er flot velholdt med naturfarvede fliser, der følger villaens gennemførte stil til punkt og prikke.

Velkommen til denne charmerende familievilla som er fuld af skønne detaljer!

Kontakt

Er du træt af højt mæglersalær?
Vi sælger til fast lavt salær

Det siger vore kunder:

Primulavej 30, Viborg

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart...

Margit og Jørn Jensen

5.0
2017-03-16T22:30:16+00:00

Margit og Jørn Jensen

Vi valgte Huseksperten da de havde lavere omkostninger end hos andre mæglere. Og huset blev solgt hurtigt. Vi kan klart anbefale Huseksperten, da vi oplevede en professionel håndtering i hele forløbet. Mægleren kunne vi altid få fat i og der var god service. Alt i alt var mægleren god til at håndtere salget.

Porshøjvej 38

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det...

Johnny Thagaard

5.0
2017-10-04T18:55:27+00:00

Johnny Thagaard

Jeg giver 5 stjerner til Huseksperten. Vi fik en hurtig handel (solgt på 6 dage) og en professionel håndtering. Det var en positiv oplevelse og et godt samarbejde. De er gode til at forhandle. Altid til at få fat i og dejligt nede "på jorden". Det var en flot præsentation af boligen. Huseksperten havde lavere omkostninger end hos andre mæglere.

Viborgvej 277

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice....

Henriette Simonsen

5.0
2017-10-05T15:51:57+00:00

Henriette Simonsen

Vores hus blev solgt hurtigt. Og til lavere omkostninger end hos andre mæglere. Vi fik en perfekt rådgivning og kundeservice. Huseksperten var gode til at håndtere salget og virkede meget handlekraftig. Rigtig god online markedsføring. Jeg kan anbefale andre at bruge Huseksperten.

Frejasvej 41

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot...

Susanna Laigaard

5.0
2017-10-05T15:58:30+00:00

Susanna Laigaard

5 stjerner herfra. Jeg oplevede en professionel håndtering og et hurtigt salg på 18 dage. Godt samarbejde og god kundeservice. Flot præsentation af boligen og god online markedsføring. Kan anbefale Huseksperten til andre.

Houlkærshøjen 1A, Viborg

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort...

Kirsten og Willem van der Schaft

5.0
2018-10-08T14:25:04+00:00

Kirsten og Willem van der Schaft

Huset var til salg hos anden mægler, men først da Huseksperten kom på opgaven blev huset solgt, på ganske kort tid. Vi oplevede en professionel mægler, der havde styr på tingene. Kan klart anbefales.
5.0
5