Baldersvej 1

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1839
  • Beliggenhedsby: 8800 Viborg
  • Boligareal: 94 m2
  • Grundareal: 611 m2
  • Værelser / stuer: 4
  • Byggeår: 1947
  • Energimærke: E

Beskrivelse

Velkommen til hyggelige Viborg – og velkommen til Baldersvej 1 – kun et par hundrede meter fra Nørresø. Vi byder indenfor til en fremvisning af denne murstensvilla, der har prydet adressen siden 1947. Her venter en rolig og tryg hverdag for hele familien.

Villaen råder over 94 kvm i stueplan + en mulighedsrig kælder på 87 kvm. Dertil kommer en lukket og velanlagt grund på 611 kvadratmeter, som byder på et hav af hyggekroge, der nyder godt af solen fra morgen til aften. Bedst af alt er den store træterrasse, der udgør den skønneste oase i sommermånederne med plads til både afslapning og grillhygge under åben himmel. Ejendommen råder naturligvis også over en garage, der både kan bruges til bilparkering, til opbevaringsplads eller værksted for familien handy(wo)man.

Boligen er indrettet med en hyggelig og hjemlig stil, og fordeler sig med en god og klassisk planløsning – med mulighed for at etablere et ekstra værelse, hvis I har brug for det. I stueetagen ligger først og fremmest en entré og et stort spisekøkken med træelementer. Ved siden af køkkenet ligger to stuer en suite, der har brændeovn og byder på gode indretningsmuligheder, og her kan nemt etableres endnu et værelse uden at gå på kompromis med rummeligheden. På denne etage ligger også et soveværelse og et lyst badeværelse. Derudover kommer den højloftede kælder, tre disponible rum og et vaskerum.

Ejendommen ligger i Viborgs mytologiske kvarter – et attraktivt område beliggende lige ved Nørresø og kun 1,5 kilometer nord for bymidten. Med denne adresse er I tæt på skole, daginstitutioner og sportsfaciliteter. Her er praktisk talt alt, hvad I har brug for i hverdagen. Fra hoveddøren er der kun 475 meter til Nørresøbadet, hvor I kan snuppe en dukkert i det kølige vand, og Digterparkens grønne vidder står klar til gå- eller løbeture. Som prikken over i’et befinder bymidten sig i gåafstand fra hjemmet, og den byder på alt fra velkendte kædeforretninger til specialbutikker, cafeer og spisesteder.

Kontakt