Banen 2

Information

  • Boligtype: Villa
  • Ejerudgift pr. md.: 1089
  • Beliggenhedsby: 7860 Spøttrup
  • Boligareal: 118 m2
  • Grundareal: 476 m2
  • Antal plan: 2
  • Værelser / stuer: 3
  • Byggeår: 1933
  • Ombygget: 2012
  • Energimærke: D

3D TOUR

Beskrivelse

Murermestervilla – moderniseret fra top til tå.

Udover den gennemgribende modernisering har huset fået en lækker tilbygning i 2011, hvorefter villaen fremstår særdeles præsentabel og moderne. Indenfor imponerer villaen med et fantastisk lys, som byder sig til overalt. Både i form lysindfaldet, som stråler ind ad vinduerne, men også hvad angår materialevalget, der består af lyst og hvidt interiør – lige fra fine lyse gulve og flotte rå loftbjælker til et moderne køkken med hvide elementer.

Stueplan råder over en rummelig entré, som tillader jer at gemme fodtøj og overtøj af vejen, inden I bevæger jer videre ind i den flotte villa.

Den flotte stue slænger sig i hjertet af boligen, og binder hele herligheden sammen. I midten af stuen hænger den flotte brændeovn, der bidrager med varme samt hygge til hele familien. Herfra er der direkte adgang til køkkenet, som rummer god plads til familiens spisebord, og opfylder samtidig enhver hjemmekoks drømme, med en gennemført flot indretning og masser af arbejdsplads. Stueplan råder desuden over et nydeligt badeværelse med bruseniche samt et lækkert stort soveværelse med loft til kip.

På førstesal ligger yderligere to indretningsvenlige og lyse værelser, hvoraf det ene har hems samt en repos. Alt i alt en veldisponeret villa med fine indretningsmuligheder.

Villaens grund byder på et utrolig dejligt havemiljø bestående af store fliseterrasseområder, som inviterer til hyggelige grillaftener eller blot en kop kaffe i morgensolen. Beboerne kan samtidig nyde godt af et veltrimmet og skønt græsareal med enkelte træer og buske, som omkranser huset. Bilen kan parkeres i den store carport, hvortil der er flisebelagte indkørsel. I carporten finder I både et hobbyværksted og et opbevaringsrum.

Banen 2 i Spøttrup placerer sig i et roligt og naturfredeligt område blot 10 minutters cykeltur fra centrum af den lille by Balling, hvor man finder både dagligvarebutik, apotek, Balling Bypark m.m. Centrum af Skive, som er beliggende lige ved Karup Ås udløb i Limfjorden, finder I inden for blot 15 minutters kørsel, hvor der venter et hav af handlemuligheder, forretninger, skoler og daginstitutioner, spisesteder og meget mere.

Villaen har det hele, den mangler bare jer!

Kontakt